Stiri mondene

Marius a părăsit competiția în marea finală Survivor România. Lupta se dă între Andrei și Zanni

Marius a părăsit competiția în marea finală Survivor România. Lupta se dă între Andrei și Zanni
Lupta pentru marele premiu Survivor România se dă între Zanni și Andrei, după ce Marius a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului.

Publicul Survivor România a decis cine este cel de-al doilea finalist al serii după o lungă competiție în Republica Dominicană. Primul care a ajuns în marea finală a fost Andrei care a câștigat colanul personal de imunitate în lupta cu Marius și Zanni. Cei din urmă au intrat la votul publicului și, astfel, oamenii de acasă au decis că Zanni este concurentul care trebuie să meargă mai departe în marea finală. 

„Simt și emoții plăcute și neplăcute. Mi-ar fi plăcut foarte mult să ajung și în finală, dar atâts-a putut. Mă bucur că am ajuns atât de departe. Mă bucur că am trecut de ultimul consiliul de eliminare. Mă bucur că oamenii și-au petrecut timp pentru a mă susține. Mă bucur că familia mea este mândră de mine, că am respectul lui Andrei și lui Zanni, m-am bucurat de fiecare traseu de fiecare experiență. Mă bucur că am trăit tot alături de acești oameni. Mă bucur că am împărțit atât de multe lucruri alături de acești oameni. Chiar dacă nu plec cu marele premiu acasă, plec cu o mulțime de experiențe”, a declarat Marius Crăciun.