Lansări muzicale

Mario Joy a lansat „Time”. Piesa este insiparată din viața artistului: „Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp”

Mario Joy a lansat „Time”. Piesa este insiparată din viața artistului: „Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp”
Mario Joy a lansat „Time”. Piesa este insiparată din viața artistului: „Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp” [Sursa foto: Captură YouTube]
Mario Joy a lansat recenta piesa „Time”, piesă inspirată din viața persoanlă a artistului.

Mario Joy, artistul cunoscut pe plan național, dar mai ales internațional pentru piesa California a revenit cu un nou hit. 

Citeste si: Invitatul de 12| Mario Joy vorbește pentru prima dată despre copilărie: „Nu adormeam fără o anumită melodie”

Care este povestea piesei „Time”. Mario Joy a fost inspirat de viața sa personală când a compus-o 

Mario Joy a dezvăluit în cadrul unui interviu că în urma unor analize a fost diagnosticat cu diabet, fapt care l-a determinat să se gândească mai mult la ideea că timpul este unul prețios și trebuie să fie foarte atent cum îl gestionează. 

Mario Joy a lansat „Time”. Piesa este insiparată din viața artistului: „Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp”
Mario Joy a lansat „Time”. Piesa este insiparată din viața artistului: „Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp”[Sursa foto: Instagram]

„'Time' are o însemnătate specială pentru mine, pentru că am compus și scris versurile piesei în perioada în care, după nenumărate analize, am aflat că am diabet. Asta se întâmpla în luna noiembrie a anului trecut. Am lucrat mai bine de o lună de zile la ea. Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp. Îi cer să rămână pe loc, să nu mai fugă atât de repede. Să rămân tânăr, sănătos și plin de viață. Toți avem nevoie de iubire și din când în când, de o pauză de la viața asta cotidiană agitată. Este important să ne facem timp pentru noi și sufletul nostru. Lupta mea cu diabetul m-a inspirat să mă gândesc la lucrurile acestea, m-a făcut să realizez cât de important este să avem grijă de noi și am decis să transpun toate aceste gânduri și sentimente în muzică. Acum sunt aproape vindecat, urmează să fac ultimele analize, dar nu a fost o perioadă ușoară. Am ținut dietă, am mâncat sănătos, am făcut mișcare, m-am odihnit și iată că m-am pus pe picioare. Sper ca piesa aceasta să inspire oamenii, să îi facă să aloce mai mult timp lucrurilor care contează cel mai mult în viață: sănătatea, familia și prietenii!”, a declarat Mario Joy despre piesa Time pentru Știrile Pro Tv

Mario Joy are planuri mari pentru anul acesta și spune că ar vrea să lanseze 12 piese pe care să le înglobeze într-un album la sfârșitul anului. Întrebat cât lucrează la o piesă, în medie, artistul a răspuns: „Depinde de piesă, timpul variază în funcție de inspirație, alte proiecte în derulare și așa mai departe. La Time, de exemplu, am lucrat o lună cu totul. Depinde de cât ești de inspirat, cât de complexă este piesa. Poți face o piesă și în câteva ore dacă totul se leagă și ești inspirat”