Stiri mondene

Mariah Carey s-a făcut de râs pe scenă, în timp ce cânta „All I want for Christmas is you”. Imaginile sunt virale

mariah carey
Mariah Carey a interpretat piesa „All I want for Christmas is you” [Sursa foto: Instagram]
Mariah Carey a interpretat piesa „All I want for Christmas is you”, la un spectacol de Ziua Recunoștinței.

Mariah Carey le-a oferit fanilor un moment de excepție de Ziua Recunoștinței, atunci când a urcat pe scenă la o paradă din New York. Vedeta nu putea să urce pe scenă fără să interpreteze piesa care a consacrat-o și care răsună în toase casele de Crăciun, numită „All I want for Christmas is you”.

În vârstă de 52 de ani, Mariah Carey a apărut într-o rochie roz, care a atras atenția tuturor interpretând cântecul „All I Want for Christmas Is You”, în timp ce gemenii artistei dansau în spatele ei.

Imaginile au ajuns imediat virale, în special pe Tik Tok, unde unii fani au criticat-o pentru faptul că nu a cântat live, iar în unele dintre momente pare că a uitat versurile piesei.

Citește și: „All I Want for Christmas Is You”, prima piesă care face istorie în topul Billboard Hot 100

Chiar dacă prestația nu a fost pe placul tuturor, mulți dintre fani susțin că Mariah Carey nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar prestația ei a fost una de excepție.

Pe pagina ei de Instagram, artista a postat mai multe fotografii de la paradă, unde și-a exprimat fericirea și mândria pentru acest moment, pe care l-a trăit alături de cei doi copii ai ei.

„Sărbători fericite! Sunt recunoscătoare și totodată mândră de copiii mei minunați, Roc şi Roe, sunt recunoscătoare pentru aceste momente prețioase din viață. Acum a sosit cu adevărat sezonul sărbătorilor!”, a scris Mariah Carey pe Instagram.

@jogecora Serious lip sync fail #macysthanksgivingdayparade #mariahcarey #lipsync #fail ♬ The Living Years- Briana Moir & Willie Spence

Mariah Carey a fost dată în judecată pentru piesa „All I want for Christmas is you”

Mariah Carey câștigă anual 426.000 de euro doar din drepturile de autor pentru piesa „All I want for Christmas is you”, care a fost lansată în urmă cu mai bine de 30 de ani. Timp de 20 de ani, piesa a fost pe primul loc în topul celor mai ascultate melodii de sărbători.

Mariah Carey
Mariah Carey [Sursa foto: Instagram]

Vedeta a fost acuzată recent de un alt artist, Andy Stone, un compozitor de muzică country, că i-a furat piesa. El a dat-o în judecată pe celebra artistă și casa ei de discuri, după ce a declarat că i-a fost copiată propria versiune a cântecului. Într-un final, artistul a anunțat că va retrage cazul, însă asta nu înseamnă că nu ar putea fi deschis din nou, notează Reuters.