Lansări muzicale

Mariah Carey, dată în judecată de sora ei pentru mărturiile făcute în cartea lansată anul trecut

Mariah Carey, dată în judecată de sora ei
Mariah Carey este acuzată de sora ei mai mare că a făcut acuzații nefondate în cartea auto-biografică pe care a lansat-o anul trecut.

Mariah Carey este dată în judecată de propria sa soră, Alison A. Carey, din cauza relatărilor pe care le-a făcut în cartea sa „The Meaning of Mariah Carey”, apărută toamna trecută. 

Ce acuzații îi aduce Alison Carey surorii sale, Mariah Carey

Artista în vârstă de 50 de ani a fost dată în judecată de sora ei mai mare după dezvăluirile făcute anul trecut de sora ei. Mariah Carey a lansat în 2020 o carte autobiografică în care a vorbit despre relația nereușită cu familia ei. Printre mărturiile făcute amintește în cartea ei că sora ei mai mare a drogat-o cu Valium când avea doar 12 ani, apoi a lăsat-o cu iubitul unei alte surori care obișnuia să poarte armă la el. După care, tot sora ei mai mare ar fi încercat să o vândă unui proxenet.

Mariah Carey, dată în judecată de sora ei

Astfel, Alison Carey spune că mărturiile Mariahei Carey sunt „invenții de superstar” și cere despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari. Sora artistei spune că vrea să recurgă la instanță pentru că nu i s-a dat șansa să vină cu propria versiune a poveștii.

Este contestat faptul că Mariah Carey o numește pe sora ei „fosta soră” și că s-a folosit de carte pentru a o umili, mai ales că poveștile expuse de Mariah Carey au fost extrase de presa din întreaga lume.

„Deja luptându-se cu trauma de naimaginat a copilăriei sale şi fiind abandonată de copiii săi, a devenit foarte deprimată de când a fost publicată această carte, iar acum Alison Carey se luptă cu abuzul de alcool, după ce o bună perioadă a fost abstinentă”, se mai arată în documente.

Reprezentanții artistei nu au făcut niciun comentariu despre scandalul în care este implicată artista. Mai mult, Alison Carey se reprezintă singură în proces.

În „The Meaning of Mariah Carey”, artista îşi aminteşte cum a crescut neglijată de părinţii divorţaţi, deseori ridiculizată pentru originile ei interrasiale, martoră a furiei fratelui lor. Relaţia cu sora ei este descrisă în capitolul „Dandelion Tea”, informează News.ro