Stiri mondene

Maria Popa, tânăra care cântă alături de CRBL „Oficial Îmi merge bine”, pentru prima dată la radio

Maria Popa, tânăra care cântă alături de CRBL „Oficial Îmi merge bine”, pentru prima dată la radio
Pe Maria Popa o știți de la Vocea României Junior, iar de 1 decembrie, a venit pentru prima dată într-un studio de radio.

Maria Popa a venit în studio-ul Radio Impuls cu foarte mari emoții, dar cu toate acestea, a acceptat să cânte live piesa pe care tocmai a lansat-o alături de CRBL. 

Maria a făcut parte din echipa lui Marius Moga la Vocea României Junior, iar mai nou, vocea ei este pusă în valoare în piesa cântată de Simplu care a făcut furori în urmă cu mai bine de un deceniu. 

CRBL, surpriză de mari proporţii pentru Maria. A intrat la radio în direct din Spania 

CRBL a ținut să-i facă o supriză Mariei și a intrat în direct, prin Zoom, pentru a o încuraja pe tânăra artistă să mai scape de emoțiile primei emisii la un post de radio. 

Bineînțeles că în momentul în care l-a văzut, Maria s-a simțit și mai emoționată, mai ales că nu știa ce i se pusese la cale, însă s-a bucurat să-l audă și să-l vadă din nou pe CRBL. 

„Nu mă așteptam. E o surpriză”, a spus Maria emoționată să-l vadă 

„Pentru mine este o onoare că Maria a pus voce de fată. Piesa „Oficial îmi merge bine” e de băieți, acum e și de fete. Sunt foarte bucuros pentru că Maria chiar este artistă. Merită toată atenția voastră pentru că ea abia de aici începe”, a spus CRBL.