Stiri mondene

Maradona, internat de urgență la spital! Ce probleme de sănătate are

Maradona
Maradona [Sursa foto: Instagram]
Marele fotbalist Diego Maradona, care a împlinit de curând 60 de ani, a fost internat în spitalul Sanatario Ipensa, din La Plata, Argentina.

Se pare că celebrul fotbalist nu are probleme cu coronavirusul, ci mai degrabă, o depresie, motiv pentru care a decis să fie sub observația medicilor specialiști. Maradona nu va fi prezent la meciul echipei sale.

Pe 28 octombrie, Maradona a fost plasat în izolare după ce s-a aflat că a fost contact direct al unui apropiat care a avut simptome de coronavirus motiv pentru care medicul lui a ținut să precizeze că starea lui de sănătate din acest moment nu are legătură cu virusul.

„Nu are legătură cu coronavirusul. Nu știu numărul exact de zile cât va sta în spital, dar va fi la clinică cel puțin trei zile, pentru a-l face bine. Diego nu e genul care acceptă ușor ajutorul, așa că a trebuit să-l forțăm un pic. Nu e niciun centru de dezintoxicare, nu e cazul acum. Neg categoric recidiva vreunei dependențe ”, a transmis Leopoldo Luque, doctorul personal al fostului jucător argentinian. 

Este știut faptul că Diego Maradona a fost internat în spital în 2004 datorită unor probleme cardiace și a unir deficiențe respiratorii cauzate de consumul de cocaină.  

Maradona, afectat de lipsa părinților săi

Maradona a fost văzut ultima oară de ziua sa, pe 30 octombrie, la meciul echipei sale împotriva lui Patronato. A primit o placă cu numele său și un tort, însă nu a rămas să vadă meciul. În plus, martorii au spus că clebrul fotbalist părea destul de slăbit.

Maradona
Maradona[Sursa foto: Instagram]

„Diego nu părea să se simtă bine. Este un pacient cu multă presiune în viața sa și trebuia ajutat. Este foarte dificil să fii Maradona. Cei din jurul lui au remarcat că era depresiv și au decis că e mai bine să se interneze, să aibă un punct de vedere medical despre starea lui”, a mai declarat medicul lui Maradona. 

Un apropiat al fostului fotbalist a spus că Maradona nu se afla într-o stare prea bună la ziua lui de naștere. 

„Diego era cu adevărat jos. Nu mânca și nu vorbea. Îi lipsesc părinții. Ziua lui de naștere a fost o întâlnire care a stârnit o mulțime de emoții. Inima îi este frântă”, a declarat un apropiat al fostului mare fotbalist, potrivit The Sun.