Stiri

Manifest sezonul 4. Actorii împărtășesc misterele lor preferate din serial

manifest
Membrii distribuției au dezvăluit care sunt misterele lor preferate din serialul „Manifest” [Sursa foto: Netflix ]
Actorii din serialul „Manifest” au împărtășit misterele lor preferate.

„Manifest” este un serial american de televiziune dramă supranatural, fiind plin de conspirații și mitologii SF. Acest serial a este extrem de dezbătut în rândul fanilor, însă ce părere au actorii serialului despre misterele care i-au lăsat fără cuvinte pe spectatori.

Membrii distribuției au fost întrebați care sunt misterele lor preferate din serialul „Manifest”, al cărui ultim sezon urmează să fie lansat pe Netflix, pe data de 4 noiembrie 2022. 

Actorii din „Manifest”, despre misterele lor preferate din serial

J. R. Ramirez, actorul care a jucat rolul detectivului de poliție Jared Vasquez, a declarat că cea mai mare parte a tensiunii dramatice vine din „data morții”, o presupusă dată de expirare pentru toți pasagerii zborului 828, în funcție de durata de timp.

„Faptul că există această bombă cu ceas care se profilează, că acești oameni s-ar putea să nu treacă de un număr X de zile – asta vă oferă mult cu care să lucrați.

Asta cu siguranță mărește miza peste orice măsură”
, a declarat Ramirez, potrivit Den of Geek. 

manifest
Membrii distribuției au fost întrebați care sunt misterele lor preferate din serialul „Manifest”[Sursa foto: Netflix ]

Actorul Matt Long, care interpretează personajul Zeke Landon, a vorbit atât despre „data morții”, cât și despre mitologia Al-Zuras.

„Ca fan SF, aș alege mitologia Al-Zuras pentru că este atât de epică, dar, ca actor, aș alege data morții pentru că este un joc final imediat. Mărește miza și chiar adaugă multă tensiune și dramatism situațiilor din poveste și relațiilor”, a mărturisit Matt Long.

Citeste si: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022? The Crown și Manifest, unele dintre cele mai așteptate seriale

Luna Blaise se concentrează, de asemenea, pe aceleași două elemente fantastice: „Cred că întregul concept al datei morții este foarte cool. Pur și simplu dă spectacolului puțin mai multă putere, dar ca Olive (n. red. personajul actriței), să filmezi mereu scenele nebunești ale mitologiei și să fii nevoit să înveți toate acele replici nebunești, nebunești este întotdeauna foarte distractiv, atunci aș alege Al Zuras”.

Parveen Kaur, care interpretează personajul cercetătorului medical Saanvi Bahl, găsește multă bogăție tematică în aspectele istorice ale mitologiei serialului „Manifest” ca și în mitologia clasică: „Cu siguranță mitologia. Există atât de multe teme pe care le poți scoate din mitologie, care se referă la spectacol și, de asemenea, doar cu arta de a povesti. O mare parte din ea provine din mitologie”.

Holly Taylor, care interpretează rolul Angelinei, a mărturisit că este posibil să își schimbe opinia după acest interviu: „Simt că îmi voi schimba răspunsul după acest interviu și îmi voi gândi bine, dar chiar acum vreau să spun mitologia Al Zuras, doar pentru că cred că nu știam prea multe despre asta pentru început”.

Daryl Edwards, care joacă rolul lui Robert Vance, a fost, de asemenea, impresionat de poveștile Al Zuras: „Îmi amintesc că am citit un scenariu (nu cred că eram în acest episod anume, așa că am vrut neapărat să-mi dau seama ce avea să se întâmple în continuare), și ajung la partea în care se uită la un text antic și există o barcă(...) Îmi place aspectul mitologic al spectacolului”. 

Melissa Roxburgh din Manifest, care joacă rolul Michaelei Stone, a fost categorică atunci când a mărturisit că misterul ei preferat este „data morții”: „Data morții! Este într-adevăr cel mai morbid lucru la care te poți gândi. Ideea că știi când vei muri și tot ceea ce faci până în acel moment este să te împaci și să încerci să o oprești. Vor fi în mod constant în contradicție în timp ce tu te îndrepți spre asta, așa că să mă imaginez în acea poziție este cel mai profund și oribil lucru la care m-am putut gândi”.

manifest
„Manifest” sezonul 4 va fi lansat pe 4 noiembrie 2022 [Sursa foto: Netflix ]

Josh Dallas, care îl interpretează pe Ben Stone, susține că are o viziune mai largă și se axează atât pe aspectele fantastice ale serialului, cât și cele realiste: „Acest spectacol nu este doar un spectacol SF; are toate aceste elemente frumoase diferite care sunt atâ t de captivante. Are această dramă emoționantă de familie sub toate acestea, care cred că înrădăcinează elementele de gen ale spectacolului. Putem prezenta o idee sau un sentiment sau o problemă într-un mod în care oamenii, atunci când îl urmăresc, este într-un fel mai digerabil. Cred că aceasta este o parte foarte importantă a povestirii genului”.

Ty Doran, care joacă rolul lui Cal Stone, s-a axat mai mult pe misterele sezonului 4, pe care fanii încă nu le-au aflat: „Show-ul a fost conceput inițial ca având o lungime de șase sezoane și ne potrivim cu adevărat acest sfârșit în acest sezon. Așa că se mișcă destul de repede... și multe alte (n. red. Elemente) sunt introduse de-a lungul acestui sezon pe măsură ce punem cap la cap acest mare mister și sunt multe în care săpăm”.