Stiri mondene

Mama lui Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre relația fiului ei cu Georgina Rodriguez: "Este o minciună". Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Mama lui Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre relația fiul ei cu Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Mama lui Cristiano Ronaldo a răbufnit după zvonurile legate de presupusa despărțire dintre fiul ei și Georgina Rodriguez. Ce declarații a făcut?

De mai bine de o lună, publicațiile din Spania și Portugalia au susținut că relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez este tensionată și că superstarul ar urma să pună capăt relației începute în 2016. Prezentă la deschiderea magazinului său din Madeira, Dolores Aveiro a fost întrebată de starea relației fiului său cu cea care i-a dăruit acestuia doi copii, iar răspunsul a fost cât se poate de clar. A respins orice sugestie că relația fotbalistului cu Georgina e pe punctual de a se destrăma, etichetând afirmațiile drept „minciuni”,

„Sunt numai minciuni. Orice cuplu se ceartă, dar ceea ce s-a scris este o minciună”, a declarat mama lui Ronaldo, în vârstă de 68 de ani.

Mama lui Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre relația fiul ei cu Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Citește și: Georgina Rodriguez a primit bani de la un fost iubit misterios pentru cumpărături: La cât se rezumă suma pe care iubita lui Cristiano Ronaldo a primit-o?

Georgina Rodriguez a fost prima care a infirmat aceste supoziții:  „Invidioșii inventează zvonuri, bârfa se răspândește și idioții le cred”, a scris argentinianca. La rândul său Cristiano Ronaldo a răspuns indirect cu o fotografie pe contul oficial de Instagram, unde are peste 580 de milioane de urmăritori, în care o sărută pe Georgina:  „Pentru dragoste!”, a fost mesajul deținătorului a 5 Baloane de Aur. 

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se iubesc de șapte ani

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo  s-au cunoscut în iunie 2016, după ce fotbalistul a intrat în magazinul în care ea lucra. Au trecut de atunci șapte ani, timp în care și-au mărit familia și și-au trăit povestea departe de ochii curioșilor.

Mama lui Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre relația fiul ei cu Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Citește și: Georgina Rodriguez, criticată dur pentru reality show-ul ”I'm Georgina”: „Pentru mine, este ignoranță și lipsă de informare”

”Cristiano este minunat. Este un tată minunat, un fiu minunat, frate, prieten și partener, șef și angajat minunat. El este fantastic în toate sensurile cuvântului”, a spus în cadrul serialului despre viața lor.