• AIUD 95.2
  • ALBA IULIA 99.7
  • BACAU 88.8
  • BARLAD 104.9
  • BISTRITA 97.3
  • BOTOSANI 91.1
  • BRASOV 91.9
  • BUCURESTI 88.0
  • BUZAU 96.7
  • CAMPENI 96.2
  • CAMPINA 88.6
  • CLUJ NAPOCA 101.5
  • CONSTANTA 96.9
  • CRAIOVA 92.0
  • FOCȘANI 95.3
  • PIATRA NEAMT 102.3
  • PLOIESTI 88.3
  • RASNOV 104.5
  • SIBIU 88.4
  • SINAIA 103.6
  • TARGU-MUREȘ 106.4
  • TIMISOARA 93.9
  • TULCEA 91.4
Stiri mondene

Maluma concertează astăzi la București! Preț bilete, oră de începere și reguli de acces

 Maluma concertează astăzi la București! Preț bilete, oră de începere și reguli de acces
Maluma concertează astăzi la București! Preț bilete, oră de începere și reguli de acces [Sursa foto: Captura Youtube ]
Maluma va concerta în seara aceasta la Romexpo. La ce oră începe concertul și care sunt regulile de acces?!

Maluma vine pentru a doua oară la București într-un super concert la Romexpo. Turneul presupune un concept special, Maluma urmând a fi așezat în mijlocul audienței, pe o scenă cu vedere la 360 de grade. În deschiderea concertului va cânta Nicole Cheery, însă știm că și Andra va fi prezentă la concert. În urmă cu o zi, artista a postat pe contul ei de Instagram o serie de videoclipuri de la repetițiile cu Maluma.

 Maluma concertează astăzi la București! Preț bilete, oră de începere și reguli de acces
Maluma concertează astăzi la București[Sursa foto: Captura Youtube ]

Artistul columbian a mai venit în România și în 2018, unde a participat la festivalul de muzică latino „El Carrusel”. Însă de data aceasta, concertul lui Maluma face parte din turneul „Papi Juancho Maluma World Tour”.

Pentru că evenimentul a fost unul extrem de dorit, organizatorii au fost nevoiți să mute concertul într-o sală mai mare, la PAVILIONUL B2 al Romexpo. În plus, numărul biletelor a mai fost suplimentat cu încă 4000 luna trecută.

Cât costă un bilet la concertul lui Maluma?!

Diamond Circle- Normal Price- 691.00 lei;
General Admission- Normal Price- 292.00 lei;
VIP- Normal Price- 756.00 lei.

Maluma concertează astăzi la București
Maluma concertează astăzi la București

Citeste si: EXCLUSIV. Xandra are aspirații mari! Artista își dorește o colaborare cu Maluma sau Becky G în viitor: ”Țintesc sus”

Program concert Maluma: 

acces public în zona de "Food Corner": ora 16.00
acces în sală: ora 17:00
ora de începere a spectacolelor: 20:00

Concert Maluma la Romexpo: Reguli de acces:

Organizatorii roagă toți spectatorii să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul concertului.
La intrarea în perimetrul evenimentului, toti participanții vor fi controlati de agenții de securitate.
În incinta sălii de spectacol, fumatul și focul deschis sunt strict interzise!
Accesul cu alimente și bauturi din afara locației nu este permis.

În perimetrul evenimetului este organizat un Food Corner special amenajat pentru spectatori, unde vor fi servite felurite băuturi răcoritoare, cocktail-uri și gustări.
Accesul în spatiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani.

Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu preț întreg, iar peste 16 ani pot participa neînsoțiți.
Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.
Persoanele cu dizabilități sunt rugate să trimită via e-mail [email protected] actele doveditoare. În cazul în care nu au posibilitatea să trimită o solicitare scrisă pe adresa de e-mail menționată mai sus, pot sosi, începând cu ora 16.00, la cabina de Acreditari cu actele doveditoare. Numărul invitațiilor pentru persoanele cu dizabilități sunt limitate, astfel că vor fi primiți în ordinea sosirii solicitărilor.
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
De asemenea, organizatorii solicită publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.
Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
Pe întreaga perioadă de desfățurare a evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.
Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, însă, dacă doresc să revină în sala de spectacol, vor fi nevoiți să cumpere alte bilete.
Pe întreaga durată a evenimentului, organizatorul și/sau mass-media acreditate au dreptul de a înregistra și fotografia părți din eveniment cu aparatură profesională.

Este INTERZIS accesul cu:

rucsacuri sau genți de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4, sticle, conserve, scaune pliabile, mancare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser)

Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks

bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3, umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, biciclete, trotinete etc.