Stiri

Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice: ”Sunt încântată să încep acest nou capitol”

Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice
Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice [Sursa foto: Instagram]
Cu ocazia aniversării de 40 de ani de carieră, Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice. Avem detalii în articol!

Madonna şi casa de discuri Warner Music Group au anunţat un nou parteneriat, care va consta în reeditarea, în versiune de lux, a celor mai importante discuri ale artistei. În 2022, Madonna va marca 40 de ani de carieră, iar cu această ocazie va fi lansată „o serie de evenimente de-a lungul anului”. Prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial, starul american a mărturisit că este încântată de noul parteneriat cu casa de discuri. 

Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice
Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice[Sursa foto: Instagram]

„Încă de la început, Warner Music Group m-a ajutat cu cea mai mare grijă şi consideraţie ca muzica mea să ajungă la fanii din toată lumea”, a scris Madonna.

Noul contract include 17 albume de studio ale vedetei de la Hollywood, precum şi single-uri, înregistrări originale, albume live şi compilaţii.

Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice
Madonna va lansa reeditări ale albumelor sale emblematice[Sursa foto: Instagram]

Madonna va lansa pe 8 octombrie filmul documentar „Madame X”

Disponibil pe Paramount+, acesta le va da fanilor şansa să vadă 48 de artişti cântând alături de regina muzicii pop, dar şi pe dansatorii şi pe copiii ei. ”Madame X” a fost filmat în timpul a şase nopţi de concerte organizate la Lisabona în luna ianuarie a anului trecut. Tot la Lisabona, artista  înregistrase în 2019 o parte din albumul Madame X. 

“Să împart viziunea mea cu un public global a însemnat foarte mult pentru mine. Posibilitatea tuturor celor implicaţi de a transmite mesajul și arta strălucitoare către un public și mai mare vine într-un moment în care muzica este atât de necesară pentru a ne reaminti legătura sacră a umanităţii noastre.”, a spus Madonna.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Bruce Gillmer, director de conţinut muzical la Paramount+, primele declarații

Madonna este fără îndoială cel mai mare star din lume. Ea împinge întotdeauna granițele și modelează peisajul culturii pop. Ea și MTV au împreună o istorie incredibil de bogată și suntem încântați să continuăm să ne extindem parteneriatul la nivel internațional cu premiera mondială exclusivă a Madame X în streaming pe Paramount+ în octombrie.”, a spus Bruce Gillmer.