Lansări muzicale

Madonna lansează un remix al piesei ”Hung Up” în colaborare cu Tokischa

Madonna lansează un remix al piesei ”Hung Up” în colaborare cu Tokischa
Madonna lansează un nou album [Sursa foto: Instagram]
Madonna a dat un suflu nou piesei ”Hung Up”, alături de rapperița dominicană Tokischa

Modona și Tokischa au colaborat pentru o variantă nouă a piesei ”Hung Up”. Remix-ul conține versuri în spaniolă, elemente rap și trap și beneficiază și de un videoclip oficial, care să se potrivească cu noul mesaj transmis de piesă.

Citeste si: Madonna iubește din nou! Noul partener al artistei este mai mic decât ea cu 41 de ani

Madonna lansează un remix al piesei ”Hung Up” în colaborare cu Tokischa
Madonna lansează un nou album[Sursa foto: Instagram]

Madonna lansează un nou album cu cele mai importante 50 de piese

Madonna a lansat un album de remix-uri, ”Finally Enough Love: 50 Number Ones”, din care face parte și varianta nouă a piesei ”Hung Up on Tokischa”.  Noul videoclip al piesei este regizat de Sasha Kasiuha, este colorat și dinamic și conține scene de dans și elemente sexuale.

Citeste si: Madonna și Beyonce au lansat „Break my soul (The Queens remix)”

Videoclip: Madonna- Hung Up on Tokischa

Albumul a fost lansat prin casa de discuri Warner Records în două etape. Prima ediție mai scurtă, ”Finally Enough Love”, a fost lansată pe 24 iunie 2022, iar ediția completă de 50 de piese și toate formatele fizice au apărut pe 19 august. Albumul marchează marele succes al Madonnei, cele 50 de pise care au ocupat locul 1 în topul US Billboard Dance Club Songs.

Madonna lucrează la un film biografic 

Madonna a lucrat la un film biografic, iar la scrierea scenariului au luat parte și Diablo Cody și Erin Cressida Wilson. Actrița care o va interpreta pe regina muzicii pop este Julia Garner. Se așteaptă ca însăși Madonna să fie cea care va regiza filmul.

Madonna lansează un remix al piesei ”Hung Up” în colaborare cu Tokischa
Julia Garner[Sursa foto: Instagram]

La audiții au participat numeroase nume celebre, precum actrițele Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira. Procesul de audiție a fost destul de complex, incluzând sesiuni de dans cu coregraful cântăreței, dar și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna.