Stiri mondene

Mădălina Manole ar fi împlinit 54 de ani pe 14 iulie! „Fata cu părul de foc” s-a stins din viață de ziua ei

Mădălin Manole ar fi împlinit 54 de ani pe 14 iulie! „Fata cu părul de foc” s-a stins din viață de ziua ei
Mădălina Manole, una dintre vocile care au rămas în istoria muzicii românești, ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Tot azi se împlinesc 11 ani de când s-a stins.

Mădălina Manole, „Fata cu părul de foc” ar fi împlinit astăzi 54 de ani, însă viața a fost dură cu ea. Regretata artistă s-a sinucis chiar de ziua sa, pe 14 iulie 2010, când a împlinit 43 de ani. Artista și-a luat viața cu Furadan, un pesticid foarte toxic. La vremea aceea, toată lumea era șocată de trista veste și întrebari legate de cauzele suicidului nu au încetat să apară. La șapte ani de la moartea artistei, fratele ei a făcut publice fragmente din jurnalul artistei care relatau supărările sale cele mai mare. Se pare că Fata cu părul de Foc era tristă că a rămas undeva în umbră, muzica sa nu mai era la mare căutare așa cum era o dată, iar dorul spectacolelor o topeau.

Mădălin Manole ar fi împlinit 54 de ani pe 14 iulie! „Fata cu părul de foc” s-a stins din viață de ziua ei

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole, potrivit Libertatea.

După pierderea ei, relația dintre părinții, fratele și soțul artistei s-a deteriorat, la un moment dat, părinții fiind de părere că Petru Mircea a fost cel care a împins-o în pargul depresiei, deși, în biletul ei de adio artista scria că nimeni nu este vinovat pentru fapta sa. 

Însă în ciuda controverselor, concluziile polițiștilor arată că Mădălina Manole s-a sinucis.

Mesajul fratelui Mădălinei Manole de ziua artistei 

Astăzi, în ziua în care Mădălina Manole ar fi împlinit 54 de ani, fratele artistei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

„Azi ar fi împlinit 54 de ani! La mulți ani, sora mea, acolo unde ești! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a notat pe pagina de Facebook fratele regretatei artiste. 

Marian Manole a comemorat ziua în care sora sa ar fi împlinit 54 de ani printr-o vizită la mormântul ei. Însă acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că artista a fost uitată de toți cei care spuneau că o admiră. 

Mădălin Manole ar fi împlinit 54 de ani pe 14 iulie! „Fata cu părul de foc” s-a stins din viață de ziua ei

„Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia. Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a spus, în exclusivitate pentru  FANATIK, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.