Stiri

Luna plina pe 16 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Luna plina pe 16 februarie 2022
Luna plina pe 16 februarie 2022
Va fi luna plina pe 16 februarie 2022, lucru care va atrage de la sine o stare de neliniste sau probleme cu somnul.

Iata cum vor fi afectate zodiile de luna plina pe 16 februarie 2022.

Berbec

Luna plină din Fecioară este benefică și chiar productivă pentru cariera ta. Va fi un moment prielnic pentru a descoperi un nou loc de muncă, pentru a primi oferte bune sau chiar o colaborare din care vor veni mai mulți bani pe viitor.

Taur

Pentru nativii Tauri, Luna plină din februarie este un moment al plenitudinii și al iubirii.

Vor fi câteva zile romantice, învăluite în lumina Lunii, vor fi momente pline de dragoste și de împlinire. Cuplurile care au probleme pot găsi soluții rapide, iar nativii singuri pot găsi partenerul potrivit.

Gemeni

Luna plină din Fecioară va influența sectorul domestic și îi va ajuta pe Gemeni să își pună la punct proiectele legate de familie și de casă. Unii dintre ei se vor muta împreună cu persoanele iubite, alții vor achiziționa locuințe noi sau se vor muta în case mai bune. 

Luna plina pe 16 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile
Luna plina pe 16 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Nativii Raci vor beneficia de Luna plină din 27 februarie pe multe planuri, dar poate că cel mai important este cel legat de comunicarea cu cei din jur și mai ales de comunicarea în relațiile profesionale. Proiecte noi, bazate pe colaborări, vor lua acum contur.

Leu

Pentru nativii Lei, Luna plină din Fecioară reprezintă un moment al abundenței.

Vor veni bani, vor primi recompense, vor primi bonusuri sau daruri din partea celor pe care i-au ajutat. Nativii Lei pot face economii sau pot face investiții în următoarele zile.

Fecioară

Luna plină din 27 februarie va fi unul dintre cele mai mari momente astrologice pentru Fecioare. Va fi o perioadă în care se va încheia un proiect major din care nativii acestui semn vor avea de câștigat. Poate fi legat de cariera lor, de familie, de dragoste sau chiar de copiii lor.

Balanță

Luna plină va marca sfârșitul unei perioade foarte aglomerate și foarte obositoare. Pentru Balanțe, influența echilibrată a Lunii pline din Fecioară vine să aducă un moment de relaxare, de refacere și de echilibru emoțional. Balanțele trebuie să se odihnească și să se gândească la viitor.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 9 februarie 2022. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii

Scorpion

Luna plină pune accentul pe nevoie de socializare, iar nativii Scorpioni vor simți nevoia să se rupă de activitățile lor monotone și de muncă și să facă ceva deosebit. Mulți dintre ei vor călători, mulți dintre ei vor ajunge în străinătate, căutând prieteni de demult.

Săgetător

Luna plina pe 16 februarie 2022 le va oferi nativilor Săgetători un moment de victorie și plenitudine. Mulți dintre ei vor fi fericiți să găsească un loc de muncă mai bun. Unii dintre ei vor fi recompensați, alții vor fi avansați și vor primi alte avantaje la locul de muncă.

Capricorn

Aflată în deplin acord cu influența Lunii pline din Fecioară, zodia Capricorn va fi avantajată în zilele din preajma datei de 27 februarie. Capricornii vor repurta o victorie nesperată, vor călători, vor găsi soluții geniale la proiectele lor și vor fi mai deschiși către ideile inovatoare.

Vărsător

Luna plină din februarie va pune accentul pe dorințele tale intime, pe lucrurile pe care le dorești de la partenerul de cuplu și nu le-ai primit. Acum este momentul să ceri mai mult și să oferi mai multă dragoste, să organizezi câteva seri romantice și să reaprinzi pasiunea pentru voi.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna plină din februarie va aduce bucurie, dragoste, intimitate, încredere și romantism. Nu este exclus ca unele dintre nativele acestui semn să primească un inel de logodnă sau să își găsească un partener plecând în călătorie.

Citeste si: Horoscop chinezesc joi, 10 februarie 2022. Șobolanii intră în conflict cu toată lumea, Șerpii au probleme cu banii!

Luna plina pe 16 februarie 2022
Luna plina pe 16 februarie 2022

Ce se face când e Luna plină

Trebuie să creăm o armonie între ceea ce facem zi de zi și ceea ce ne dorim să facem, pentru că mulți dintre noi vom constata că există o mare diferență între cele două aspecte ale vieții pe care lumina Lunii pline o va pune în evidență.
Mulți dintre noi vom trece printr-o scurtă perioadă de criză în care trebuie să luăm anumite decizii.

Fazele lunii februarie 2022

Lună plină- 16 februarie 2022

Luna în scădere din 17 februarie 2022 până la 22 feb. 2022
Luna al treilea trimestru- 23 feb. 2022

Semiluna în scădere- din 24 feb. 2022 până la 1 martie 2022