Stiri mondene

Lumea filmului a mai suferit o pierdere. O actriță extrem de iubită și cunoscută de români s-a stins din viață. A jucat în “Tânăr și neliniștit”

A murit Sharon Acker
Doliu în lumea filmului [Sursa foto: PixaBay]
Fanii sunt devastați. A murit o actriță cu roluri în filme memorabile. Iată despre cine este vorba.

Actriţa canadiană Sharon Acker, care a jucat în „Star Trek” şi „The Young and the Restless”, s-a stins din viaţă, pe 16 martie, la vârsta de 87 de ani. Regretata actriță a murit într-o casă de bătrâni din Toronto, a declarat fiica ei Kim Everest pentru The Hollywood Reporter.

„Ieri la 15:30 am pierdut o doamnă incredibilă. Pe mama mea Sharon Acker Elkington. Te iubim atât de mult”,  a spus fiica ei Kim Everest.

 A murit Sharon Acker
 A murit Sharon Acker

De asemenea, şi vărul ei a transmis un mesaj pe social media: „Eu și soția mea Judy am fost foarte apropiați de Sharon și am vorbit în mod regulat chiar și după ce s-a mutat înapoi la Toronto pentru a fi aproape de fiicele și familia sa. Nu pot uita niciodată zâmbetul de un milion de dolari al lui Sharon. Ea i-a făcut pe toți cei cu care a intrat în contact să se simtă mult mai bine.”

, a fost mesajul transmis de vărul actriței.

Citește și: „Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor”. Maurice Munteanu a reacționat după ce Ana Morodan a fost reținută de poliție, fiind prinsă sub influența substanțelor interzise și a alcoolului

Regretata Sharon Acker a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe din anii ’60-’80

Cariera prolifică de actorie a canadiencei a durat patru decenii și a fost evidențiată de apariția ei pe ecran în filmul clasic neo-noir al lui John Boorman din 1967, Point Blank. De-a lungul carierei sale, a jucat în multe seriale de televiziune, câștigând astfel inimile multor oameni. S-a retras din actorie în ’94, s-a întors în Canada împreună cu al doilea soţ, Peter Elkington, pentru a locui într-o cabană în Muskoka, Ontario, şi a-şi continua pasiunea pentru pictură şi sculptură.

A murit Sharon Acker
A murit Sharon Acker

Citește și: Ce spun medicii despre substanțele interzise, găsită la Ana Morodan? Vedeta s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprită în trafic

Ultimul ei film a fost unul de groază Happy Birthday to Me (1981)

Iar ultima ei apariție TV a fost ăn The Young and the Restless în 1992. Mai trebuie spus că a ctriţa s-a făcut în special remarcată în producţii de televiziune. A apărut în numeroase seriale din anii 1960, ’70 şi ’80.  Ultimul ei rol a fost cel al Dr. Grace Sundell, în „The Young and the Restless”, în 1992, pentru patru episoade.