Stiri mondene

Lora împlineşte 39 de ani, vineri, 23 iulie! Cât de bine arată artista

Lora împlineşte 39 de ani, vineri, 23 iulie! Cât de bine arată artista
Lora împlineşte 39 de ani, vineri, 23 iulie! Cât de bine arată artista [Sursa foto: Instagram]
Lora a împlinit vineri, 23 iulie frumoasa vârstă de 39 de ani și artista a sărbătorit de ziua ei pe scenă.

Lora a împlinit vârsta de 39 de ani. Artista a anunțat ieri pe conturile de socializare că împlinește o frumoasă vârstă și în aceeași zi lansează și piesa „Vrei să te mint” în colaborare cu Marius Moga. Ba mai mult, artista a sărbătorit de ziua ei, așa cum îi stă bine oricărui artist: pe scenă. 

„În noaptea asta fac 39 și azi, la ora 20:00 lansez clip, vrei să te mint? Vă pup”, a scris Lora pe rețelele de socializare. 

Lora împlineşte 39 de ani, vineri, 23 iulie! Cât de bine arată artista
Lora împlineşte 39 de ani, vineri, 23 iulie! Cât de bine arată artista[Sursa foto: Instagram]

Cât de bine arată Lora 39 de ani 

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar frumusețea sa este incontestabilă. Lora are și propriul ei brand de cosmetice, aceasta fiind o altă latură de care vedeta este extrem de pasionată. Lora are grijp mereu de tenul ei și împărtășete mare parte din trucurile ei și cu fanii din mediul online. Artista arată foarte bine și se menține în formă cu toate, că unii fani au intrat la bănuieli atunci când au văzut o burtică suspectă. Aceștia au întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată, moment în care artista a spus clar și răspicat că nu și că nu are nici burtă. 

„Nu sunt gravidă și nu am nici burtă! Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață”, a declarat Lora  pentru Ciao, potrivit Libertatea