Stiri mondene

Lora este „Invitatul de 12” de duminică, 5 septembrie

Lora este „Invitatul de 12” de duminică, 5 septembrie
[Sursa foto: arhiva]
Lora, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, este „Invitatul de 12” de săptămâna aceasta în emisiunea lui Cosmin Cernat.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, piesele sale devenind hit-uri de-a lugul timpului. Artista și-a construit simgură cariera în muzică așa cum o declară chiar ea, ba mai mult, de ceva vreme a investit bani și în propriul ei business. Artista are o companie de produse de îngrijire facială și a dezvăluit că în curând va mai lansa un brand de produse de cosmetică și alături de fratele său. 

„O să ne facem o afacere împreună, un brand de make-up nou și o să lucrăm cu Italia care este renumită pentru make-up. Cele mai bune laboratoare sunt acolo. O industrie în care nu poți să intri, nu știu ce s-a întâmplat de am intrat, am avut un cv bun și au vrut oamenii să lucreze cu mine, deși ei lucrează pentru nume mult mai mari pe plan internațional”, a declarat Lora în cadrul unei emisiuni tv. 

Artista Lora a acceptat invitația lui Cosmin Cernat și o vom cunoaște mai bine într-un interviu de excepție duminica aceasta. Noi am tras deja cu urechea și avem o scurtă parte din interviu, așa că nu ne putem abține să nu împărtășim și cu voi:

„Cel mai greu să te lupți în bussines este atunci când oamenii talentați, extrem de talentați, sunt folosiți să fie alți oameni talentați scoși din schemă”, a declarat Lora.  

Lora este „Invitatul de 12” de duminică, 5 septembrie
Lora este „Invitatul de 12” de duminică, 5 septembrie[Sursa foto: arhiva]

La ce se referă Lora când spune acest lucru despre lumea afacerilor, dar și ce lucruri ne-a mai dezvăluit ea legat de cariera de artist, poți afla doar duminică de la ora 12. Tot ce trebuie să faci este să rămâi în continuare pe frecvențele Impuls! 

Lora, declarații uluitoare despre pierderea mamei sale: „Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu și o țineam de mână”

Lora a rămas fără tată încă de la o vârstă fragedă, iar de anul trecut, Lora a rămas și fără mamă. Mama artistei s-a luptat vreme lungă de timp cu cancerul, dar a pierdut lupta. Artista nu a vrut niciodată să pfere detalii despre perioada prin care a trecut, dar în cadrul unei emisiuni, vorbind despre relația pe care o are cu fratele ei, a vorbit și despre pierderea mamei sale. 

Lora este „Invitatul de 12” de duminică, 5 septembrie
Lora este „Invitatul de 12” de duminică, 5 septembrie[Sursa foto: Captură YouTube]

„Noi am fost mereu foarte legați și am avut amândoi grijă de mama. Toți anii aștia, 10 ani de luptă cu boala atât de nemilioasă, 10 ani de carieră am și eu. Cumva acolo a fost toată energia să încerc să fac în așa fel să pot să-mi ajut familia și să învingem boala asta îngrozitoare. Ne-am apropiat. Suntem foarte apropiați. E prima când spun asta. Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu și o țineam de mână. Nu era la spital, era acasă. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și abia aștept să o facem pe mama mândră”, a declarat Lora la o emisiune TV, vizibil emoționată.