Stiri mondene

Line-up Untold! Cine sunt primii artiști confirmați care vor urca pe scena din Cluj?!

Line-up Untold! Cine sunt primii artiști confirmați care vor urca pe scena din Cluj?!
Line-up Untold! Cine sunt primii artiști confirmați care vor urca pe scena din Cluj?! [Sursa foto: Facebook]
Cel mai așteptat festival al verii și-a anunțat deja o parte din line-up. Cine sunt dj-ii care vor urca pe scenele festivalului

Untold este unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Se desfășoară an de an la Cluj, iar anul acesta va avea loc în perioada 4-7 august. În line-up sunt artiști pe care îi știm deja cu toții, însă sunt și artiști noi.

Citeste si: UNTOLD 2022. Vezi cine sunt artiștii care vor urca pe scena celui mai mare festival din România

Line-up Untold 2022. David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo printre numele de renume

David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo fac parte din cea de-a șaptea poveste din tărâmul magic creat timp de 4 zile și 4 nopți în Cluj-Napoca. 

 Line-up Untold! Cine sunt primii artiști confirmați care vor urca pe scena din Cluj?!
Line-up Untold! Cine sunt primii artiști confirmați care vor urca pe scena din Cluj?![Sursa foto: Facebook]

Celor enumerați mai sus li se mai alătură și Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră. 

O premiră pentru România va mai fi și Major Lazer care pregătește un show cu totul special pentru evenimentul din august: „soundsystem”, un proiect de muzică electronică format din Diplo, Jillionaire și Walshy Fire. 

Publicația americană Billboard a inclus proiectul Major Lazer în clasamentul celor mai buni 100 de artiști din spectrul dance.

Morten, Above & Beyond și G-Eazy, pentru prima oară la UNTOLD

O altă premieră la festivalul UNTOLD este și Morten, DJ-ul și producătorul danez, unul dintre cei mai activi artiști din muzica electronică. Publicația WeRaveYou l-a inclus în lista artiștilor care au generat o schimbare în spectrul muzicii electronice. Proiectul FUTURE RAVE, la care colaborează cu DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta, a schimbat dinamica în producția electronică, piesele lansate sub acest nume reușind să domine în clasamentele dedicate producției de muzică electronică.

G-Eazy vine pentru a două oară în România, după ce, în urmă cu 3 ani a performat pe scena festivalului Neversea. El își descrie stilul muzical ca fiind o combinație între cultura anilor 50 și sound-ul rap contemporan. Pentru a atinge succesul de care se bucură, G-Eazy și-a vândut tot și s-a apucat de muzică.

Citeste si: G-EAZY feat. DEMI LOVATO- Breakdown

În decembrie 2015 a lansat "When It's Dark Out", cu single-ul "Me, Myself & I". un featuring cu Bebe Rexha, care a ajuns în Top 10 în Billboard Hot 100, clasamentul oficial al Statelor Unite, pe Spotify single-ul depășind 1 miliard de ascultări.

Above & Beyond se pregătesc pentru primul show la UNTOLD. Jono Grant, Tony McGuiness și Paavo Siljamäki sunt cei trei britanici din spatele celui mai respectat proiect trance. Primul lor album, ,,Tri-State" din 2005 a fost catalogat drept ,,BRILLIANT" și a primit 5 stele din 5 din partea publicației DJ Mag. De la producții orientate spre genul trance până la albume acustice, Above & Beyond au acoperit tot, iar în 2016 și 2018 au fost nominalizati la premiile Grammy la categoria Best Dance Recordin

Abonamente UNTOLD 2022

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com, până pe 11 februarie, la următoarele prețuri: 

  • 4 Day Pass General Access Basic: €139+ taxe
  • 4 Day Pass Risk-Free: €149+ taxe
  • 4 Day Pass VIP: €340+ taxe
  • După 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149+ taxe, iar cele Risk-Free €159+ taxes. Cele VIP vor rămâne la același preț, €340+ taxe. Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din acest an.