Stiri

Lily Collins, făcută "femeie ușoară" de către fostul iubit. Actrița din Emily in Paris a făcut dezvăluiri copleșitoare: "Relația mea a fost toxică și plină de abuzuri emoționale și verbale"

lily collins
Lily Collins a vorbit despre fosta ei relație toxică  [Sursa foto: Captura Video]
Lily Collins a făcut declarații dureroase despre relația cu fostul iubit.

Lily Collins este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale momentului, fiind protagonista serialului Emily in Paris. Chiar dacă este într-o căsnicie despre care are doar cuvinte de laudă, actrița și-a deschis recent sufletul despre abuzurile prin care a trecut în fosta relație. 

Citește și: Fanii, socati cand au aflat ca Lily Collins este fiica lui Phil Collins. Starul din Emily in Paris, dezvaluiri despre relatia tumultoasa cu tatal ei

Ea a mărturisit că își amintește de o relație toxică în care fostul ei iubit ar fi degradat-o și a numit-o o femeie ușoară în nenumărate rânduri, iar jignirile prin care a trecut au făcut-o să aibă sechele chiar și în ziua de astăzi.

„Pentru mine, relația mea a fost toxică și plină de abuzuri emoționale, am fost făcută să mă simt foarte mică. Îmi spunea „Micuța Lily”...

și ar folosi cuvinte îngrozitoare despre mine în ceea ce privește ceea ce mă îmbrac și mă numea curvă și toate aceste lucruri”
, a împărtășit actrița, în vârstă de 33 de ani, în podcastul „We Can Do Hard Things”, potrivit Page Six. 

Vedeta din Emily in Paris a susținut că comportamentul toxic al fostului ei iubit a făcut-o la tăcere și chiar a alimentat sentimente de „panică” și „anxietate”.

„Au fost cuvinte îngrozitoare și apoi au fost cuvinte înjositoare. Am devenit destul de tăcută și confortabilă în tăcere și am simțit că trebuie să mă fac mică pentru a mă simți super în siguranță”, a mai declarat Lily Collins.

lily collins
Lily Collins, alături de soțul ei, Charlie McDowell [Sursa foto: Instagram ]

Prin ce trece Lily Collins, după 10 ani de la relația toxică

Lily Collins  a mai spus în timpul podcastului că, deși acum are o relație sănătoasă cu soțul ei, Charlie McDowell, unele lucruri încă îi declanșează sentimente de neliniște.

„Situațiile sunt complet diferite acum 10 ani până acum. Această panică este ceea ce încă mai pot declanșa. Chiar dacă sunt în cea mai sănătoasă relație, poate exista un moment care se întâmplă pe parcursul zilei în care istoria se întoarce așa.

Este ca o milisecundă, sau mai scurtă decât o milisecundă, iar intestinul tău reacționează, inima începe să-ți bată și dintr-o dată ești dus înapoi la acel moment în care ți-au spus acel lucru acum 10 ani, dar nu ești. În acea situație acum și acesta este declanșatorul și este greu. E îngrozitor”, a mai spus Lily Collins, în timpul podcastului.