Lansări muzicale

LIA aduce nostalgia cu piesa de debut „În urma ta”: „E important să nu îi uităm pe cei care au fost înaintea noastră”

LIA aduce nostalgia cu piesa de debut „În urma ta”: „E important să nu îi uităm pe cei care au fost înaintea noastră”
LIA „În urma ta” [Sursa foto: Roton Music ]
Lia a lansat piesa „În urma ta” și poate fi ascultată chiar aici. Ce spune artista despre piesa ei de debut?!

Nostalgia este despre amintiri fericite, iar muzica este o poartă către ea. LIA, o tânără artistă aflată la debut, lansează „În urma ta”, o piesă care te trece prin emoții și te ajută să te plimbi prin timp încă de la primul play.

Cu un aer specific anilor ’80, cu o voce caldă și plină de sensibilitate, LIA este ca o gură de aer în peisajul muzical din România.

Un mix perfect între nostalgie și noutate, „În urma ta” este genul de piesă care nu cunoaște limite.

„Părinții mei au ascultat și ascultă muzică. Pot spune că prin ei am făcut cunoștință cu muzica anilor ’80. Cred că e important să îi apreciem și să nu îi uităm niciodată pe cei care au fost înaintea noastră. Cei care realizau muzică pe vremea când nu exista atâta tehnologie și când nu aveai posibilitatea de a te folosi de diverse trucuri la care astăzi apelăm toți. Era o legătură mai reală între public și artist. Muzica veche nu e demodată, e muzică bună. Îmi doresc să o readuc într-o anumită formă în fața oamenilor care poate au uitat de ea sau poate nici măcar nu o cunosc”, a povestit LIA. 

LIA aduce nostalgia cu piesa de debut „În urma ta”: „E important să nu îi uităm pe cei care au fost înaintea noastră”
LIA „În urma ta”[Sursa foto: Roton Music ]

Piesa „În urma ta” este disponibilă pe toate platformele digitale accesând următorul link: https://lnk.to/LiaInUrmaTa  

Citeste si: VIDEO. Când e „Mai vară”, Amedeo ne plimbă prin povești de dragoste. „Piesa este despre cineva anume și sunt pasaje cu trimitere”

Cine este LIA?

LIA, pe numele real Ioana Ardelean, este o artistă în vârstă de 22 de ani, care a devenit cunoscută după apariția la X Factor, unde a reușit să ajungă până la dueluri, în echipa lui Ștefan Bănică. Totuși, X Factor nu a fost prima interacțiune cu muzica. Artista, care a absolvit Liceul de Arte din Oradea, secția canto popular, este pasionată de muzică de când se știe, iar mama sa i-a spus că a început să cânte atunci când a început să vorbească.

„În urma ta” s-a lansat în YouTube cu artwork. Ulterior, piesa va apărea și cu un videoclip care-i surprinde esența.