Lansări muzicale

Legendara trupă Guns N’ Roses a lansat prima piesă după reformarea trupei

Legendara trupă Guns N’ Roses a lansat prima piesă după reformarea trupei
După 13 ani de pauză, membrii trupei Guns N’ Roses au lansat piesa ”Absurd”. Ascultă piesa aici!

Legendarii rockeri au revenit în atenția fanilor cu o surpriză muzicală, intitulată ”Absurd”, după 13 ani de pauză. Noul single a fost lansat în timpul concertului de la Fenway Park din Boston. Totodată, ”Absurd” a fost interpretată şi pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Guns N' Roses (@gunsnroses)

Piesa este de fapt o versiune refăcută a unei piese anterioare Guns N’ Roses, ”Silkworms”. Piesa anterioară a fost scrisă iniţial în timpul sesiunilor înregistrate pentru ”Chinese Democracy” de muzicienii Chris Pitman şi Dizzy Reed. 

”A fost distractiv. Așa că auziți aici pentru prima dată o nouă piesă Guns N’ Roses”, au declarat soliștii într-un clip postat pe contul de Twitter al formației.

Guns N’ Roses- Absurd

Legendara trupa Guns N’ Roses a fost formată în Los Angeles, în 1985, de Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan şi Steven Adler. Cele șase discuri de studio lansate de membrii formației s-au bucurat de un succes formidabil, cu vânzări de peste 100 de milioane de exemplare la nivel mondial. În 2012, Guns N’ Roses a fost inclusă în ”Rock and Roll Hall of Fame”. November Rain”, ”Don’t Cry”, ”Sweet Child O’Mine”, ”Patience”, ”Paradise City”, ”Welcome to the Jungle” şi ”Civil War” se află printre cele mai cunoscute piese ale formației de aur.