Stiri mondene

La mulți ani, Speak! Artistul împlinește astăzi 34 de ani

Speak
Pentru Speak , astăzi este una dintre cele mai speciale zile din an! Artistul împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani.

Speak, pe numele lui real Ștefan Sprianu, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 34 de ani. Artistul a primit cele mai frumoase urări încă de la primele ore ale dimineții, dar cea mai deosebită a fost, bineînțeles, cea din partea iubitei sale, Ștefania.

„#34 LA MULTI ANI❤️❤️
Azi este despre tine❤️Te iubesc!❤️”, a fost mesajul scris de „Șoarec”, așa cum o alintă Speak pe iubita sa.

Speak și Ștefania

Artistul a primit mai multe urări și din partea colegilor săi de breaslă, cât și din partea colegilor săi de la Asia Express.

În vreme ce Gina Pistol i-a făcut o dedicație muzicală pe Insta-story, Răzvan Fodor a postat o fotografie cu un mesaj amuzant.

„La mulți ani, tinerețe, îți doresc o viață la fel ca în desene animate! Crede-mă că e cel mai bine așa! (poza este reprezentativă)”, a scris Rpzvan Fodor pe Insta-story alături de o fotografie amuzantă cu cei doi. 

Speak și Răzvan Fodor

Speak, nostalgic de ziua sa de naștere 

Speak nu a menționat niciun detaliu despre ce va face de ziua lui de naștere, însă a scris pe contul lui de Instagram un mesaj extrem de nostalgic. Dacă anul trecut își sprbătorea ziua de naștere în Filipine și se părea trist, anul acesta ziua, având în vedere situția pandemică în care ne aflăm, a realizat cât de norocos a fost, de fapt.

„Anul trecut, pe vremea asta, imi sarbatoream ziua de nastere pe o plantatie de nuci de cocos in Filipine. La momentul ala nu eram foarte incantat, dar acum realizez cat de special a fost! Va pupa fratele”, a scris Speak pe Instagram, în descierea unei fotografii alături de Ștefania. 

Speak și Ștefania

Artistul le-a mulțumit fanilor pentru urările pe care le-a primit și i-a anunțat că noaptea trecută a filmat un clip, însă nu a menționat dacă este vorba despre clipul unei melodii personale sau dacă este vorba despre clipul melodiei unui alt artist. 

„Vă mulțumesc foarte frumos pentru mesaje. Eu tocmai ce am terminat să mă uit la podcast-ul cu George cu Grasu și nu știu când a trecut o oră. Am filmat ieri clip până la 3:30 și îmi este somn”, a spus Speak pe Insta-story.