Stiri

La ce oră începe marele eveniment Apple în care vor fi prezentate noile laptopuri Macbook

La ce oră începe marele eveniment Apple în care vor fi prezentate noile laptopuri Macbook
[Sursa foto: Facebook ]
Apple a organizat un mare eveniment, în care vor fi prezentate noi produse. Zvonurile spun că ar fi vorba despre noile laptopuri Macbook.

 Fanii Apple sunt cu sufletul la gură, în aşteptarea evenimentului "Unleashed", care va dezvălui noile produse ale companiei americane. Cel mai probabil, prezentarea va fi despre noile laptopuri Macbook.

La ce oră începe evenimentul Apple, care va fi transmis şi online

 "Unleashed" este denumirea dată de Apple pentru evenimentul de prezentare al noilor produse. Luni, pe 18 octombrie, oricine poate să urmărească online evenimentul, direct de pe site-ul Apple.

Marea prezentare va fi transmisă în direct de la Apple Park, din Cupertino, California, de la ora 20:00, ora României. 

 Cei de la Apple nu au oferit deloc detalii cu privire la natura evenimentului, aşa că se speculează mult legat de noile produse care vor fi lansate. Gigantul american tocmai a actualizat iPhone, iPad, iPad mini și Apple Watch, aşa că în acest eveniment, cel mai probabil va fi vorba despre Mac.

Tot mai multe zvonuri se concentrează în jurul lui MacBook Pro cu procesor M1X, fără linie de atingere și cu mai multe porturi. Este foarte posibil şi ca Apple să introducă pe piaţă un model de iMac mai mare şi mai performant, pentru a completa iMac-ul de 24 de inch. 

La ce oră începe marele eveniment Apple în care vor fi prezentate noile laptopuri Macbook

 Un indiciu că Apple va lansa noi modele de MacBook Pro este faptul că MacBook Pro de 16 inci, bazat pe Intel, care nu a mai fost actualizat de doi ani, nu mai este disponibil în multe dintre magazinele Apple. Cert este că sunt şanse extrem de mici ca Apple să aducă îmbunătăţiri pentru iPad Pro cu motor M1, pentru că acest produs a fost actualizat în urmă cu şapte luni. O altă posibilitate este ca Apple să lanseze a treia generaţie de AirPods. Zvonurile privind această lansare circulau de mult timp şi era de aşteptat ca ele să fie arătate publicului la evenimentul care a avut loc în septembrie.