Stiri mondene

Kylie Jenner a stârnit revoltă pe Instagram după ce a cerut donații

Kylie Jenner a stârnit revoltă pe Instagram după ce a cerut donații
Kylie Jenner a stârnit revoltă pe Instagram după ce a cerut donații [Sursa foto: Facebook]
Kylie Jenner a creat un adevărat scandal în online după ce le-a cerut fanilor din online să doneze pentru un apropiat care a suferit o operație pe creier.

Kylie Jenner a reușit să-și pună întreaga comunitate de fani în cap după ce i-a rugat pe urmăritorii ei săo ajute să strângă fonduri pentru make-up artistul ei, Samuel Rauda. Bărbatul suferise o operație pe creier și familia lui avea nevoie de suma de 60,000 de dolari pentru tratamentul recuperatoriu. Influencerița a donat suma de 5000 de dolari, iar restul sumei ar fi vrut să o strângă din ajutorul oamenilor cu inimă mare, însă se pare că bunele sale intenții nu au fost apreciate. 

Kylie Jenner neagă că ar fi prietenă cu make-up artistul care avea nevoie de donații 

Kylie a fost judecată că nu a donat mai mulți bani având în vedere sumele de bani pe care le câștigă lunar. Astfel, o mulțime de oameni au început să o atace pe vedetă spunând că este un gest ipocrit pentru o persoană care are o avere estimată la aproape un miliard de dolari.

Kylie Jenner a stârnit revoltă pe Instagram după ce a cerut donații
Kylie Jenner a stârnit revoltă pe Instagram după ce a cerut donații[Sursa foto: Facebook]

Văzând intriga din online, Kylie a revenit cu un mesaj prin care a explicat întreaga situație.

„Am văzut postarea make-up artistului și prietenului meu, Ariel, în legătură cu accidentul lui Sam și fondul GoFundMe inițiat de familia acestuia și l-am sunat imediat pe Ariel pentru a vedea ce i s-a întâmplat lui Sam. Am donat 5.000 de dolari pentru a-i ajuta să atingă țelul inițial și m-am gândit să postez pe Stories pentru a crea mai multă vizibiliatate în caz că cineva vrea să doneze sau să împărtășească povestea. Oricine mă cunoaște știe că fac lucurile din suflet și că încerc să fiu de ajutor ori de câte ori pot. Haideți să fim pozitivi și să ne rugăm pentru Sam, pentru familia sa și pentru toți cei care trec printr-o perioadă grea. Sper să aveți o zi frumoasă și haideți să ne încurajăm unii pe alții să oferim ajutor”, a declarat Kylie Jenner.

În presă s-a zvonit că Samuel Rauda este make-up artistul personal al lui Kylie, însă vedeta a ținut să clarifice și acest aspect: Sam nu este make-up artistul meu și din păcate nu mai avem o relație personală, dar am lucrat cu el acum câțiva ani și cred că este cea mai drăguță persoană ”