Stiri mondene

Kim Kardashian, în topul Forbes al miliardarilor lumii

Kim Kardashian, în topul Forbes al miliardarilor lumii
Kim Kardashian, în topul Forbes al miliardarilor lumii [Sursa foto: Facebook]
Kim Kardashian a fost inclusă, marți, în topul Forbes al miliardarilor lumii. Antreprenoarea fac parte pentru prima dată din acest top.

Kim Kardashian a devenit milionară în dolari și a fost inclusă pentru prima dată în topul miliardarilor lumii a revistei Forbes.

Averea vedetei de televiziune care s-a lansat odată cu show-ul "Keeping Up with The Kardashians”  se datorează brandului de produse de înfrumusețare și a liniei de lenjerie modelatoare, dar și din câștigurile pe care le-a obținut în urma aparițiilor televizate. În total, potrvit revistei Forbes, Kim Kardashian valorează acum un miliard de dolari „mulţumită a două afaceri profitabile- KKW şi Skims- precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai

mici”.

Și sora ei vitregă, Kylie Jenner, a fost inclusă în topul Forbes 

În urmă cu doi ani, și sora vitregă a vedetei de televiziune, Kylie Jenner a fost inclusă în topul celor mai bogați oameni din lume. Aceasta a reușit această performanță după ce și-a lansat propriul brand de produse cosmetice. Însă nu și-a mai păstrat poziția după ce averea ei a fost estimată la 700 de milioane de dolari.

Kylie Jenner
Kylie Jenner[Sursa foto: Captură YouTube]

Kim Kardashian face parte dintre cei 2.755 de oameni prezenți în topul Forbes. În același top se află și soțul ei Kanye West, de care vedeta a anunțat recent că divorțează.

Kylie Jenner
Kylie Jenner[Sursa foto: Captură YouTube]

Kanye West avea în aprilie o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, însă rapperul a revenit cu o declarație și a spus că cifra averii sale ar fi mult mai mare, de fapt.

„Nu este un miliard”, a scris Kanye West. „Sunt 3,3 miliarde, pentru că nimeni de la Forbes nu ştie să numere”, a adăugat rapperul.