Stiri mondene

Kim Kardashian, în topul Forbes al miliardarilor lumii

Kim Kardashian, în topul Forbes al miliardarilor lumii
Kim Kardashian a fost inclusă, marți, în topul Forbes al miliardarilor lumii. Antreprenoarea fac parte pentru prima dată din acest top.

Kim Kardashian a devenit milionară în dolari și a fost inclusă pentru prima dată în topul miliardarilor lumii a revistei Forbes.

Averea vedetei de televiziune care s-a lansat odată cu show-ul "Keeping Up with The Kardashians” se datorează brandului de produse de înfrumusețare și a liniei de lenjerie modelatoare, dar și din câștigurile pe care le-a obținut în urma aparițiilor televizate. În total, potrvit revistei Forbes, Kim Kardashian valorează acum un miliard de dolari „mulţumită a două afaceri profitabile - KKW şi Skims - precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”.

Și sora ei vitregă, Kylie Jenner, a fost inclusă în topul Forbes 

În urmă cu doi ani, și sora vitregă a vedetei de televiziune, Kylie Jenner a fost inclusă în topul celor mai bogați oameni din lume. Aceasta a reușit această performanță după ce și-a lansat propriul brand de produse cosmetice. Însă nu și-a mai păstrat poziția după ce averea ei a fost estimată la 700 de milioane de dolari.

Kylie Jenner

Kim Kardashian face parte dintre cei 2.755 de oameni prezenți în topul Forbes. În același top se află și soțul ei Kanye West, de care vedeta a anunțat recent că divorțează.

Kylie Jenner

Kanye West avea în aprilie o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, însă rapperul a revenit cu o declarație și a spus că cifra averii sale ar fi mult mai mare, de fapt.

„Nu este un miliard”, a scris Kanye West. „Sunt 3,3 miliarde, pentru că nimeni de la Forbes nu ştie să numere”, a adăugat rapperul.