Stiri

Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere pe 6 iulie! Câţi ani împlineşte actorul?

Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere
Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere
Kevin Darnell Hart este o figură legendară în lumea comediei. Pe 6 iulie împlinește 43 de ani.

FOTO: Facebook

Kevin Hart, născut pe 6 iulie 1979, și-a început cariera interpretând rutine de stand-up comedy și câștigând competiții de comedie la cluburile de comedie din New England. De atunci, Hart a devenit unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți comedianți și actori de comedie din Statele Unite. A obținut succes comercial cu filme de comedie precum „Scary Movie 3” (2003), „Think Like a Man” (2012) și „Ride Along” (2014), precum și diverse albume de comedie lansate între 2008 și 2013.

Sărbătorește viața și cariera iconicului comedian de ziua lui alături de noi.

Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere
Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere

Cariera lui Kevin Hart

Citeste si: A fost lansat primul trailer oficial pentru „Thor: Love and Thunder”- VIDEO

Kevin Darnell Hart este o figură legendară în lumea comediei, iar marca sa de comedie autentică, emoționantă și totuși hilară a captivat milioane de fani din întreaga lume. Deși simțul său al umorului poate să nu fie pentru toată lumea, el s-a impus ca un comedian desăvârșit și respectat în rândul unui public larg care acoperă multe categorii demografice. Hart s-a născut în Philadelphia, Pennsylvania, pe 6 iulie 1979. Semnul lui zodiacal este Rac. Hart este fiul lui Nancy Hart și al lui Henry Witherspoon. Tatăl său s-a luptat cu dependența de droguri pentru cea mai mare parte a vieții actorului, așa că a fost crescut numai de mama sa. Hart a declarat că a folosit umorul ca mecanism de adaptare pentru a face față creșterii sale tulburi și frecvent turbulente. Deși mama lui a lucrat la Universitatea din Pennsylvania, Hart a studiat la Colegiul Comunitar din Philadelphia pentru o scurtă perioadă înainte de a se muta în New York City și apoi în Brockton, Massachusetts. După ce a jucat la o seară de comedie de amatori la clubul de comedie The Laff House din statul său natal, Pennsylvania, a decis să urmeze o carieră în comedie.

Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere
Kevin Hart îşi serbează ziua de naştere

Citeste si: Actorul Kevin Spacey, lăsat în libertate după ce a fost acuzat de agresiune sexuală în Marea Britanie

În ciuda faptului că primul său spectacol a fost un eșec relativ, Hart nu a fost descurajat și a continuat să lucreze la rutinele sale. Performanțele sale s-au îmbunătățit treptat și a câștigat mai multe competiții de comedie în Massachusetts. În 2009, a început să facă turnee cu trupe precum „I’m a Grown Little Man”, „Seriously Funny” (2010), „Laugh at My Pain” (2011) și „Let Me Explain” (2013). „Laugh at My Pain” ia adus lui Hart peste 15 milioane de dolari, devenind unul dintre cele mai bine vândute turnee de comedie în 2011. Între aceste turnee, Hart a jucat în filme de comedie de succes precum „Soul Plane” (2004), în care a jucat împreună cu rapperul Snoop Dogg și „The 40-Year-Old Virgin” (2005), în care a jucat alături de greii de comedie precum Steve Carell, Paul Rudd și Seth Rogen. Datorită popularității și succesului reality show-ului „Real Housewives”, Hart și colegul actor Chris Spencer au creat seria spin-off „Real Husbands of Hollywood” în 2013. Spre deosebire de „Real Housewives”, soții celebrități au interpretat personaje ficționale. de ei înșiși, parodiând spectacolul original. În 2017, Hart și-a lansat serviciul de producție de comedie și streaming, „Laugh Out Loud Network”, în parteneriat cu compania de producție de filme Lionsgate.

Pe lângă carierele sale ilustre în film și stand-up, Hart este un M.C. priceput. care a găzduit mai multe ceremonii de premiere, inclusiv Premiile BET în 2011 și MTV Video Music Awards în 2012. De asemenea, a avut râvnita onoare de a găzdui faimosul show de comedie „Saturday Night Live” de mai multe ori. Pe lângă faptul că este un star de comedie, el este și un muzician semnat cu casa de discuri Motown Records sub numele de scenă muzical Chocolate Droppa. În iunie 2021, și-a diversificat portofoliul de actorie jucând în serialul Netflix „Fatherhood”, în care joacă rolul unui văduv și tată singur. Actorul își va continua cariera cu Netflix, după ce a semnat un contract de primă vedere pentru un film de furt intitulat „Lift”, regizat de F. Gary Gray, care a regizat și „The Italian Job” (2003) și „Straight Outta Compton” (2015).