Stiri mondene

Kelly Rowland este însărcinată cu al doilea copil!

Kelly Rowland este însărciantă și a decis să dea marea veste pozând pentru coperta revistei Women's Health.

Kelly Rowland este deja mămica unui băiețel de cinci ani pe nume Titan Jewell. Artista în vârstă de 39 de ani și soțul ei, Tim Weatherspoon au luat decizia de a mai face un copil în timpul pandemiei de coronavirus și foarte fericiți pentru această decizie.

Vreau să le amintesc oamenilor că viața este importantă. Și am decis că este timpul să avem un copil, chiar dacă vârsta de 40 de ani bate la ușă. A avea grijă de mine înseamnă foarte mult.

Kelly a glumit pe seama acesti vești, spunând că cei mai mulți dintre fanii ai așteptau un nou album, nu un copil: „Mă gândeam, „Doamne, fanii mei vor fi atât de dezamăgiți. Ei voiau un album mai întâi, dar vor avea un copil!”, a spus artista care a împărtășit deja vestea cea mare pe contul ei de Instagram. 

Kelly Rowland se răsfăța și își face toate poftele pe care le are din cauza sarcinii și consumă inclusiv ciocolată și unt de arahide. 

Kelly Rowland nu plănuește o reuniune a trupei Destiny's Child 

Anul trecut, vedeta a distrus toate speranțele unui turneu de reuniune Destiny's Child pentru a sărbători 20 de ani. Invitată la Entertainment Tonight, Kelly a spus că, din păcate, zvonurile unei reuniuni nu erau deloc adevărate.

Destiny's Child

„Asta a fost o veste pentru mine, așa cum a fost și pentru tine! Am fost "Oh! Doamne, se întâmplă un turneu! Cineva mă sune", a povestit Kelly foarte amuzată, potrvit Mirror.com.