DJ-ii Impuls

Katerina Boariu

Katerina Boariu este cel mai nou membru al familiei Radio Impuls și vă aduce zi de zi cele mai noi informații din țară și din străinătate. Pentru Katerina, experiența de prezentatoare de știri Radio Impuls „reprezintă o provocare și un vis devenit realitate”, așa cum spune chiar ea. 

Și dacă vă întrebați cum a ajuns Katerina să facă parte din echipa Radio Impuls, cred că cel mai bine ar fi să o lăsăm pe ea să ne povestească:

„Lucram deja pe parte de online la Kanal D. Sunt o persoană care urăște rutina și căreia îi place să se ocupe de mai multe lucruri în același timp și de o perioada simțeam că-mi lipsește ceva, că vreau să fac mai mult. Apoi, cineva s-a gândit că merit o șansă. Am dat o proba pe care am trecut-o, cu brio”, a spus Katerina, care mai crede cu tărie că radio-ul a ales-o pe ea. 

„A fost o surprinză plăcută această oportunitate”, mai spune prezentatoarea de știri.

Katerina Boariu
Katerina Boariu[Sursa foto: Arhiva ]

Katerina vă recomandă să ascultați Radio Impuls, nu doar pentru informațiile și muzica de calitate, ci și pentru emisiunile diverse care cu siguranță vă vor face ziua mai bună. 

„Muzică bună, cele mai relevante informații și ce altă companie mai bună pentru diminețile pe care le petreci în trafic să ai dacă nu pe Țibulcă și Orlando care îți aduc zâmbetul pe buze de la primele ore ale zilei”, acestea sunt motivele pentru care merită să ascultați Impuls, în opinia Katerinei Boariu.

Mesajul Katerinei Boariu pentru ascultătorii Radio Impuls

„Ne bem cafeaua împreună în fiecare dimineață! Căscați urechea la Radio Impuls și stay safe!”