Stiri mondene

Kate Middleton și Prințul William au marcat zece ani de căsnicie cu două fotografii emoționante

 Kate Middleton și Prințul William au marcat zece ani de căsnicie
Kate Middleton și Prințul William au marcat zece ani de căsnicie [Sursa foto: People ]
Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit un deceniu de căsătorie cu cele mai romantice fotografii ale lor vreodată.

Ducele și Ducesa de Cambridge au împlinit zilele acestea zece ani de când au devenit soț și soție. Cei doi au sărbătorit acasă și au împărtășit două fotografii emoționante.

Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit un deceniu de căsătorie cu cele mai romantice fotografii pe care le-au făcut vreodată. Cei doi sărbătoresc joi zece ani de când și-au unit destinele și au postat două fotografii care au fost făcute la Kensington Palace de fotograful Chris Floyd. 

Kate Middleton și Prințul William, ipostaze romantice la zece ani de când și-au unit destinele

Într-una dintre fotografiile dulci, o vedem pe Kate zâmbitoare și se apropie de William, aplecându-și capul pe umărul său, în timp ce prințul aruncă un zâmbet imens spre cameră. Fotografia intimă amintește de portretul lor de logodnă din 2010.

 Kate Middleton și Prințul William au marcat zece ani de căsnicie
Kate Middleton și Prințul William au marcat zece ani de căsnicie [Sursa foto: People ]

În a doua fotografie, cuplul se ține de mână în timp ce William se uită la Kate, care este strălucitoare într-o rochie albastră.

Cuplul și-a petrecut primii câțiva ani de căsătorie trăind în nordul Țării Galilor, în timp ce William lucra ca pilot de căutare și salvare în RAF. Ei s-au stabilit acum ca membri de frunte ai familiei regale ca viitor rege și regină consoartă.

Prințil William și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 în cadrul unei ceremonii  care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi.