Stiri mondene

Karmen, adevărul despre întrebarea care stă pe buzele tuturor: „De ce nu cânt manele...” | Invitatul de 12

Karmen, adevărul despre întrebarea care stă pe buzele tuturor: „De ce nu cânt manele...”
Karmen, invitata lui Cosmin Cernat la emisiunea de duminică „Invitatul de 12”, a vorbit despre cariera sa muzicală și despre motivul pentru care nu cântă manele

Karmen a vorbit la „Invitatul de 12” despre cariera sa muzicală. Fiica lui Adi Minune a fost întrebată de-a lungului timpului de ce nu a urmat pașii tatălui său în muzică, iar motivul este unul cât se poate de simplu: nu poate cânta manele. 

Karmen, adevărul despre întrebarea care stă pe buzele tuturor: „De ce nu cânt manele...”

„Am avut un parcurs frumos în muzică, zic eu: cu urcușuri, cu coborâșuri, cu mers la același nivel și ceea ce am învățat eu de foarte multe ori, este să nu ai așteptări. E ok să ai așteptări de la tine pentru că tu știi ce poțiface, dar când ai așteptări de la oameni, de la lucruri, de la proiecte și te aștepți ca ele să-ți aducă niște beneficii despre care nu știi sigur că vor veni, urmează dezamăgirea. Am primit hate și fiind însărcinată: că postez foarte mult cu burta. Fiind mămică, postez foarte mult cu copilul. Eu sunt eu și am învățat să manageriez chestia cu hate-ul, dar sunt oameni care abia se apucă și abia intră în lumea asta a Instagramului și oamenii ăia chiar sunt afectatți, intră în depresie pe baza a ceea ce spune lumea. Am prietene care intră în depresie din cauza asta.     

Karmen, adevărul despre întrebarea care stă pe buzele tuturor: „De ce nu cânt manele...”

Multă lume mă întreabă de ce nu cânt manele. Adevărul este că, dacă aș fi putut, aș fi făcut-o... gândiți-vă câți bani aș fi făcut până acum. Într-adevăr, e o muncă foare grea pentru o femeie să meargă și să  cânte la nunți. Ar fi fost realizabil în cazul meu. Îmi luam două gorile și mă duceam și cântam, dar nu pot... dacă eu mi-am dat seama că nu sunt făcută pentru asta, de ce să merg să fac ceva dacță nu simt că sunt făcută pentru”, a declarat Karmen la „Invitatul de 12”. 

Ar renunța Karmen la muzică vreodată? „Am avut gândul ăsta...”

„Nu aș putea renunța la muzică niciodată. Consider că eu sunt muzică și muzica face parte din mine. Am avut gândul ăsta „ce aș face eu fără muzică”, în momentul în care a venit carantina totală. Nu mai pot să intru în studio, nu mai pot să am concerte, ce aș face dacă s-ar termina totul aici și răspunsul a venit imediat: nu aș putea! Îmi curge prin vene”