Stiri

Kanal D, lider de audiență în Prime Time, la nivelul întregii țări, cu serialul “Aripi frânte”

Kanal D, lider de audiență în Prime Time, la nivelul întregii țări, cu serialul “Aripi frânte”
Kanal D, lider de audiență cu serialul “Aripi frânte” [Sursa foto: Captură KANAL D]
„Aripi Frânte”, serialul turcesc de la Kanal D, a înregistrat cifre uluitoare luni seara.

Kanal D și-a menținut poziția de lider în audiență, în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”, postul TV ocupând aseară primul loc în clasamentul audiențelor, în rândul publicului din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media România. 

Citeste si: Nefise trece prin clipe de coșmar! Kemal pune la cale un plan diabolic! „Vei divorța de Muzaffer și vei fi partenera mea” Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D

Cifrele înregistrate de Kanal D luni seara 

În intervalul difuzării producției (20:00 – 23:00), stația TV a înregistrat 6.8% puncte de rating și 16.6% cotă de piață, la nivelul întregii țări.

Peste 1 milion de fani ai serialului din întreaga țară (1.200.000) au urmărit, aseară, în medie, serialul preferat “Aripi frânte” în fiecare minut al difuzării, minutul de aur, înregistrat la ora 22:18, adunând în fața micilor ecrane 1.441.000 de fani ai îndrăgitei producții turcești, de la Kanal D. 

Nu ratați serialul “Aripi frânte”, producție difuzată săptămânal, în fiecare zi de luni și joi, de la ora 20:00, la Kanal D.