Stiri

Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!

Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!
Kanal D a fost lider absolut de audiență cu “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie.

Sâmbătă, 1 octombrie, Kanal D a fost lider absolut de audiență cu “ROventura”,  emisiunea de reportaje de calatorie. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Călătoria de neuitat din țara Moldovei, prezentată în ediția de sâmbătă a emisiunii “ROventura”, a plasat statia Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Astfel, in intervalul orar 15:00 – 16:00, Kanal D a inregistrat 2,1 puncte de rating si 12,0% cota de piata, pe targetul National, 1,4 puncte de rating si 8,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7 puncte de rating si 12,8% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD).

O medie de 380.000 de telespectatori din intreaga tara a urmarit sambata emisiunea “ROventura”, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur, atins la 15:00, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de milion (506.000) de fani ai emisiunii.