Stiri mondene

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022
Kanal D a primit aseară doua distincţii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune.

“40 de intrebari cu Denise Rifai” şi-a adjudecat premiul pentru “Cea mai buna emisiune de interviuri-portret”, iar “Tu urmezi!”, game show-ul prezentat de Dan Negru, premiul pentru “Cea mai buna emisiune concurs”. 

Citește și: Este Adrian Porumboiu răzbunător? L-a trădat sau nu pe Mitică Dragomir atunci când a fost îndepărtat de la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal: ”Stă lângă tine și îți ia capul râzând”

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022

Ambele producţii Kanal D au devenit adevărate repere pe piaţa media din România încă de lansare, Kanal D reconfirmându-şi, şi prin aceste emisiuni, originalitatea şi pozitia de trendsetter în materie de formate de televiziune.

Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră sa fim tot mai buni în activitatea noastra.

Ce as vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi sustinerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”
, a declarat Denise Rifai. 

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022
Denise Rifai [Sursa foto: Kanal D ]

De asemenea, Dan Negru a oferit momente emoţionante pe scenă, multumind publicului, felicitându-i pe toţi oamenii de televiziune care îşi fac profesia cu bună credinţă. În acelaşi timp a punctat valoarea emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D, ca fiind unice şi inspirationale.

Le multumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu <Tu urmezi!> şi cu <Jocul cuvintelor>... E tare important (…) <Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura> ”, a spus Dan Negru.

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022
Dan Negru [Sursa foto: Kanal D ]

La Gala Premiilor TV Mania au fost prezente personalităţi ale televiziunii din România, vedete, producatori de televiziune, ziaristi, iar emoţiile au fost trăite din plin într-o ambianţa cu totul specială, la Teatrul Naţional Bucureşti.  Alături de vedetele Kanal D s-au aflat la eveniment membri ai managementului televiziunii, oameni-cheie care şi-au pus amprenta asupra succesului staţiei: Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Kanal D, şi Clara Bomboe, director de Programe, Planificare şi Strategie Kanal D.

Kanal D îşi continuă misiunea de a oferi milioanelor de telespectatori conţinut de calitate, formate de succes, care să vină în întâmpinarea exigenţelor unui public uriaş.  Iar astfel de premii, care reprezintă votul publicului, sunt încă o confirmare reuşitei televiziunii Kanal D.