Stiri mondene

Kaira, mesaj emoționant la 3 luni de la pierderea mamei sale: „Sper că ești mândră”

Kaira, mesaj emoționant la 3 luni de la pierderea mamei sale
Kaira se aflăîn perioada de vindecare după ce în urmă cu trei luni și-a pierdut mama. Artista a recurs la o serie de acțiuni pentru a trece mai ușor peste.

Pierderea unei persoane dragi este un lucru dureros, însă este cel mai mare test de acceptare prin care o persoană poate trece vreodată. Cântăreața Kaira anunța în urmă cu aproximativ două luni, printr-un vlog, că și-a pierdut mama în mod suprinzător. Artista a ales să vorbească cu fanii ei la o lună de la nefericitul eveniment, cu scopul de a-i ajuta și pe cei care trec printr-un astfel de eveniment neplăcut. Astfel, după o perioadă în care s-a gândit și s-a regăsit pe sine, Kaira a ales să meargă la casa mamei sale și să renoveze camera în care ea a locuit. Artista spune că acesta este un pas important în procesul ei de vindecare. 

Kaira, mesaj emoționant la 3 luni de la pierderea mamei sale

„Astăzi vreau să renovez camera din spate care a fost a mamei pentru că unu la mână, sunt pregătită, doi, sunt pregătită să lmerg un pic mai departe cu vindecarea pentru că am observat că imediat după deces am observat că faptul că era patul sau hăinuțele în poziția în care le-a pus ea, mereu îmi aduceau aminte de ea. Toate lucrurile ei vor rămâne așa cum erau, doar că le voi pune într-o lumină mai vioaie”, a spus Kaira într-un vlog. 

Kaira: Totul se învârte în jurul acceptării în astfel de momente

În perioada ei de vindecare, Kaira a învățat că „acceptarea” este elementul cheie în efectuarea acestui pas. Artista a postat o parte din vlog-ul pe care l-a filmat în momentul în care a renovat camera mamei sale, acea parte fiind un moment preferat de fanii ei din mediul online. 

Kaira, mesaj emoționant la 3 luni de la pierderea mamei sale

„Astăzi se împlinesc 90 de zile de la moartea mamei mele. Am ales să pun această bucățică din vlogul cu renovarea camerei care a fost a ei pentru că, pe lângă faptul că a fost și părticica voastră preferată din video, exprimă și situația actuală. Pe care trebuie să o accept. Totul se învârte în jurul acceptării în astfel de momente. Indiferent că treci prin furie, depresie, tristețe, teamă, confuzie sau negare, situația trebuie acceptată pentru a putea merge mai departe. Fără mama în planul fizic. Aș fi putut alege o poză cu ea, desigur. Dar acela este trecutul, amintirile prețioase cu ea pe care le voi avea doar în suflet. Acolo rămân și vor rămâne. Dar în planul fizic, aceasta este realitatea mea acum. Și o accept. Și lucrez în continuare la asta.
De ce 90 de zile sunt importante? Corpul fizic moare. La 9 zile moare corpul eteric. Corpul astral/emoțional moare în a 40-a zi. Iar corpul subtil care moare în cea de-a 90-a zi este cel mental. Conține nodurile de energii care reflectă credințele noastre și gândurile stabile. Toate aceste corpuri aparțin lumii noastre materiale, de aceea ele mor odată cu omul. Rămân doar componentele nemuritoare ale sufletului nostru, alte corpuri, acolo discuția este mai profundă.
Așadar aici am ajuns, mamițel. Sper că ai fost mândră de mine, de cum m-am construit. Sper că ai simțit toată recunoștința pe care ți-am transmis-o în fiecare zi. Sper că te-ai simțit iubită. Mergi liniștită în călătoria ta, aici e totul bine. Mulțumesc că mi-ai fost mamă în această viață! Mulțumesc pentru exemplele date, mulțumesc pentru lecții. Te iubesc! Iar eu sunt bine și voi fi bine! Promit. Drum lin, mamă!”, a scris Kaira pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de KAIRA's Official Instagram (@kaira.ro)