Stiri

Justin Bieber și The Kid Laroi cuceresc topul HOT 100 Billboard cu piesa „Stay”

Justin Bieber și The Kid Laroi cuceresc topul HOT 100 Billboard cu piesa „Stay”
Justin Bieber și The Kid Laroi cuceresc topul HOT 100 Billboard cu piesa „Stay” [Sursa foto: Captură YouTube]
Justin Bieber și The Kid Laroi sunt pe primul loc în topul Billboard cu piesa „Stay”. Piesa este cea mai căutată pe Shazam în China și Japonia.

La doar patru săptămâni de când au intrat în topul Billboard, Justin Bieber și The Kid Laroi au cucerit topul ajungând în fruntea clasamentului cu piesa „Stay”. Cei doi artiști i-au înlăturat pe BTS de pe primul loc al topului, trupa coreeană fiind pe primul loc cu piesa bine cunoscută „Butter”. 

„Stay” este primul nr. 1 al lui The Kid Laroi în Hot 100 și este unul dintre cele două top 10 pentru exportul australian. 

„Stay” a ajuns pe locul 1 datorită câștigurilor din toate valorile importante săptămânale. Melodia este în creștere cu 16% în afișările radio (31,9 milioane), doar 1% în ceea ce privește fluxurile (30,9 milioane, suficient pentru a o face cea mai difuzată melodie din SUA) și cu 70% în achiziții. 

Justin Bieber a fost de opt pe primul loc în HOT 100 Billboard 

Dacă The Kid Laroi a fost pentru prima dată pe primul loc în cel mai important clasament muzical din lume, nu se poate spune același lucru și despre Justin Bieber. Artistul a mai ocupat prima poziție în top cu „What Do You Mean?”, „Sorry”, „Love Yourself”, „Despacito” cu Luis Fonsi și Daddy Yankee, „I’m the One” cu DJ Khaled, Quavo, Chance the Rapper și Lil Wayne, „Stuck with U” cu Ariana Grande și cel mai recent, „Peaches” cu Daniel Caesarși Giveon.