Stiri

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”: „Sper că a meritat așteptarea”

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”
John Mayer revine cu albumul „Sob Rock” [Sursa foto: Twitter.com]
După succesul formidabil cu „The Search for Everything”, John Mayer se pregătește să lanseze albumul „Sob Rock”.

După o pauză de patru ani, John Mayer lansează un nou album intitulat „Sob Rock”. Această lansare vine după prolificul "The Search for Everything", disc ce i-a adus în 2017 un loc fruntaș în topul US Top Rock Albums (Billboard).  „Sob Rock” este cel de-al 8-lea album din cariera cântărețului. Acesta va fi lansat pe 16 iulie.

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”
John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”[Sursa foto: Twitter.com]

„Vă asigur că totul va deveni foarte interesant în curând.

Să zicem în felul următor: fiecare zi în care voi o să așteptați să apară albumul e o zi în care pot munci și mai mult pentru a mă asigura că muzica asta nu va trece neobservată în rândul oamenilor care ar putea să o aprecieze. Sper să considerați că a meritat așteptarea", a anunțat John Mayer.

John Mayer le-a arătat fanilor din mediul online coperta noului să album „Sob Rock”. Conform spuselor sale, materialul a fost finalizat în martie. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că are deja ceva pregătit pentru lansare.

Coperta noului album al lui John Mayer

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”
Coperta albumului Sob Rock[Sursa foto: Twitter.com]

„Albumul meu este înregistrat, mixat și masterizat. În ultimele luni m-am relaxat și le-am împărtășit noile piese prietenilor mei", spunea artistul în urmă cu trei luni.”, a mai adăugat John Mayer.