Stiri

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”: „Sper că a meritat așteptarea”

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”
După succesul formidabil cu „The Search for Everything”, John Mayer se pregătește să lanseze albumul „Sob Rock”.

După o pauză de patru ani, John Mayer lansează un nou album intitulat „Sob Rock”. Această lansare vine după prolificul "The Search for Everything", disc ce i-a adus în 2017 un loc fruntaș în topul US Top Rock Albums (Billboard).  „Sob Rock” este cel de-al 8-lea album din cariera cântărețului. Acesta va fi lansat pe 16 iulie.

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”

„Vă asigur că totul va deveni foarte interesant în curând. Să zicem în felul următor: fiecare zi în care voi o să așteptați să apară albumul e o zi în care pot munci și mai mult pentru a mă asigura că muzica asta nu va trece neobservată în rândul oamenilor care ar putea să o aprecieze. Sper să considerați că a meritat așteptarea", a anunțat John Mayer.

John Mayer le-a arătat fanilor din mediul online coperta noului să album „Sob Rock”. Conform spuselor sale, materialul a fost finalizat în martie. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că are deja ceva pregătit pentru lansare.

Coperta noului album al lui John Mayer

John Mayer revine cu albumul „Sob Rock”

„Albumul meu este înregistrat, mixat și masterizat. În ultimele luni m-am relaxat și le-am împărtășit noile piese prietenilor mei", spunea artistul în urmă cu trei luni.”, a mai adăugat John Mayer.