Stiri mondene

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, spectacol și în audiențe!

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, spectacol și în audiențe!
“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, spectacol și în audiențe! [Sursa foto: Kanal D ]
Ediția de aseară a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiunea care antreneeaza mintea milioanelor de români, în fața micilor ecrane, la Kanal D, cucerește ediție de ediție, tot mai mulți fani, dovadă stând audiențele înregistrate. Și aseară, emisiunea prezentată de Dan Negru a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul populației din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Citeste si: Surpriză pentru Dan Negru! Cum a reacționat acesta la declarațiile unuia dintre concurenții din ediția din această seară a emisiunii „Jocul cuvintelor”: “Mă uit la tine și bat din picior…”

Kanal D a fost lider de piață la nivel Național, cu 4.8 puncte de rating

Joi, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață la nivel Național, cu 4.8 puncte de rating și 16,5% cota de piață. O medie de 845.000 de telespectatori din întreaga țară au intrat în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în fiecare minut al difuzării.

Citeste si: Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Competiția pentru antrenarea minții a plasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din întreaga țară

În minutul de aur, atins la 22:30, peste un milion (1.049.000)  de români din întreaga țară erau cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.