Stiri mondene

Jo, ipostază senzuală în cel mai nou videoclip: „Dorul”

Jo, ipostază senzuală în cel mai nou videoclip: „Dorul”
Jo a lansat o nouă baladă emoționantă pentru care a filmat un videoclip extrem de senzual.

Jo continuă seria lansărilor! După ce în urmă cu trei săptămâni a lansat „Vocea ta”, artista a revenit cu „Dorul”, o piesă cu un videoclip foarte îndrăzneț. Noul single are un ritm ceva mai ritmat care ne duce cu gândul la piesele latino.

„Dacă "Vocea ta" a vorbit direct, "Dorul" vine cu niște trăiri care se simt cu ochii închiși. Această piesă a venit la mine într-o perioadă în care aveam nevoie de ea. Am simțit că m-a ales, pentru că este probabil melodia pe care am înregistrat-o în timp record. M-am «îmbrăcat» cu ea în studio și m-am «dezbrăcat» de frici pe platoul de filmare. Este pentru prima dată când am intrat în pielea unui personaj atât de îndrăzneț și, chiar dacă am avut mari emoții, vreau să mulțumesc echipei că m-a ajutat să mă simt confortabil ieșind din zona mea de confort. Despre dor s-au scris foarte multe piese, dar acum a venit momentul să-mi cânt și eu dorul într-o piesă proprie și sper că oamenii își vor găsi vocea printre versuri", spune JO.

Jo, senzuală în cel mai nou videoclip al său

„Dorul” este o piesă compusă de Adi Cristescu și Horace, alături de Shift. În videoclip avem ocazia să o vedem pe Jo într-o nouă ipostază. Artista este extrem de senzuală și avem ocazia să vedem câteva cadre ceva mai intime alături de partenerul ei din clip. Regia este semnată de San, Luca s Art Film ocupându-se de producție.