Stiri mondene

Jessie J și-a făcut publică relația de iubire după ce a fost suprinsă de paparazzi. Modul inedit în care i-a anunțat pe fani

Jessie J și-a făcut publică relația de iubire
Jessie J și-a oficializat relație pe Instagram după ce presa a dat publicității o serie de fotografii de la o întâlnire în oraș cu iubitul ei.

Dacă ar exista un premiu oficial pentru „cel mai amuzant mod de a face lucrurile publice împreună cu iubitul tău”, Jessie J l-ar câștiga detașat.

Artista și-a făcut publică relația de iubire alături de Max Pham Nguyen printr-o serie de fotografii extrem de amuzante cu cei doi. Într-una din fotografiile postate de artistă pe rețelele de socializare, Jessie J și Max Pham Nguyen râd cu gura până la urechi după ce și-au pus un dispozitiv special în gură.

Jessie J și-a făcut publică relația de iubire

Jessie J și-a făcut publică relația: „Fanii meritau niște poze mai bune”

Artista a ales să-și facă publică relația după ce a fost suprinsă alături de iubitul ei în timp ce luau masa în oraș. Astfel, Jessie J a scris pe rețelele de socializare că fanii ei meritau niște opțiuni de fotografii mai frumoase în locul acelora în care cei doi sunt suprinși în timp ce se hrănesc reciproc cu salată.

Jessie J și-a făcut publică relația de iubire

Acele „opțiuni mai bune” includ o serie de fotografii pe care cei doi iubiți le-au făcut de-a lungul relației lor, inclusiv o fotografie în care se bucură de un picnic în parc, dar și un selfie de la o întâlnire nocturnă.

Nu este clar când a început relația celor doi, însă în octombrie anul trecut, Jessie J anunța că s-a despărțit de Channing Tatum pentru a doua oară, informează Cosmopolitan.