Stiri mondene

Jessie J, decizie radicală! Artista nu vrea să mai facă muzică, până nu se va vindeca de boala de care suferă: ”Când voi fi mai bine”

Jessie J, decizie radicală! Artista nu vrea să mai facă muzică, până nu se va vindeca de boala de care suferă
Jessie J și-a anunțat fanii din mediul online că nu mai plănuiește să lanseze piese, până nu se va vindeca de boala de care suferă. Ce dezvăluiri a făcut artista?!

Jessie J a fost diagnosticată în decembrie, cu sindromnul Meniere, care îi afectează auzul. Ulterior, Jessie J a dezvăluit că a început să aibă probleme și cu gâtul, motiv pentru care îi era din ce în ce mai greu să cânte. Recent, celebra artistă și-a luat fanii prin surprindere prin intermediul unui anunț postat pe contul său oficial de Instagram. Conform spuselor sale, Jessie J nu mai plănuiește să mai lanseze piese noi, până când nu va găsi un tratament pentru „boala misterioasă” de care suferă. Deși plănuia să-și lanseze noul album anul acesta, se pare că artista a decis să amâne acest lucru, până se va vindeca.

Când vă puteți aștepta la un nou album? Când voi fi mai bine, și sincer nu știu când se va întâmpla asta”, a spus Jessie J.

Jessie J, decizie radicală! Artista nu vrea să mai facă muzică, până nu se va vindeca de boala de care suferă

Pentru a descoperi exact care este cauza problemelor sale de sănătate, Jessie J le-a povestit fanilor că a făcut un RMN. Mai mult, cântăreața a ținut să precizeze că în acest moment corzile sale vocale sunt sănătoase, însă, a fost nevoită să facă mai multe teste, pentru a descoperi care este cauza care i-a provocat dureri grave. 

”Am crezut că va fi ușor să fac un RMN, pentru că nu mai făcusem unul de câțiva ani. (...) Dar nu… încă este oribil. Chiar este horror. D e șase luni mă confrunt cu asta și nu cred că a trecut o zi fără să nu simt o durere puternică în gât. Unele zile sunt mai bune decât altele…”.  ,  a mai adăugat Jessie J.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de J E S S I E J (@jessiej)

„I Want Love” este ultima piesă lansată de Jessie J