Stiri

Jennifer Hudson își serbează ziua de naștere pe 12 septembrie. Câți ani împlinește?

jennifer hudson
Jennifer Hudson își serbează ziua de naștere pe 12 septembrie  [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Hudson își sărbătorește ziua de naștere pe data de 12 septembrie 2022.

Jennifer Hudson își serbează ziua de naștere pe 12 septembrie. Câți ani împlinește? Cunoscută și sub numele de J.Hud, Jennifer Hudson este o cântăreață și actriță americană celebră. Hudson a devenit cea mai tânără femeie și a doua femeie afro-americană care a primit toate cele patru premii majore de divertisment american: Emmy, Grammy, Oscar și Tony (EGOT).

Pe data de 12 septembrie, celebra cântăreață își sărbătorește ziua de naștere.

Jennifer Hudson s-a născut pe 12 septembrie 1981, în Chicago, Illinois. Vedeta urmează să împlinească vârsta de 41 de ani.

jennifer hudson
Jennifer Hudson, cea mai tânără femeie care a primit toate cele patru premii majore de divertisment american[Sursa foto: Instagram]

Jennifer Hudson împlinește 41 de ani. Lucruri mai puțin știute despre celebra actriță și cântăreață

Actriță și cântăreață americană Jennifer Hudson a atras atenția publicului pentru prima dată la reality show-ul de televiziune American Idol, unde a ieșit pe locul șapte.

Cariera ei a continuat să crească de aici și a câștigat aprecieri pentru muzica și activitatea ei actoricească.

Citeste si: Videoclip: Jennifer Hudson- Here I Am (Singing My Way Home)

De asemenea, Hudson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în anul 2013, iar revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de oameni din lume în anul 2020.

Celebra cântăreață a devenit cea mai tânără femeie și a doua femeie afro-americană care a primit toate cele patru premii majore de divertisment american: Emmy, Grammy, Oscar și Tony (EGOT). 

Jennifer Hudson a început să cânte la vârsta de șapte ani în corul bisericii ei din orașul Chicago. În adolescență, ea obișnuia să își câștige banii din show-uri pentru nunți și participa la spectacole de talente locale și teatru muzical, potrivit Britannica.

Jennifer Hudson este cunoscută și pentru relația ei de prietenie cu fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. El a invitat-o ​​să apară cu la o strângere de fonduri la Beverly Hills, în timpul primului său mandat, în mai 2009. De asemenea, a participat și la evenimentul „Celebrarea muzicii din cadrul mișcării pentru drepturile civile”, la Casa Albă.