Stiri

Jean Todt, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher
Michael Schumacher a dispărut complet din viața publică după accidentul pe care l-a suferit în urmă cu șapte ani.

Puțini prieteni mai au voie să-l viziteze și să dezvăluie puținele detalii despre starea de sănoătate a campionului de Formula 1, iar unul dintre oamenii care face asta este fostul lui sef de la Ferrari.
Jean Todt, actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, îl vizitează regușat pe fostul campion Formula 1, iar acum a oferit din nou detalii despre starea lui de sănătate.

„El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”, a dezvăluit Jean Todt într-un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Jean Todt

În plus, acesta a mai confirmat un zvon care circula de mult timp. Este vorba despre locul în care locuiește în prezent Michael Schumacher. Se pare că acesta ar locui în Spania, și nu în Elveția, așa cum s-a știut până acum.

Germanul de 51 de ani stă împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Michael Schumacher

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba. Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă”, dezvăluise Elisabetta Gregoraci.

Fiul lui Michael Schumacher îi calcă pe urme fostului campion

Mick, fiul lui Michael Schumacher, în vârstă de 21 de ani, îi calcă pe urme tatălui său și se pare că este foarte talentat. 

 „Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1. 

Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton,” a precizat Jean Todt.