Stiri mondene

Jason Derulo a devenit tătic pentru prima dată! Primele imagini cu bebeluşul

Jason Derulo a devenit tătic pentru prima dată! Primele imagini cu bebeluşul
Jason Derulo şi Jena Frumes au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii.

Jason Derulo a devenit tătic pentru prima dată și a dat marea veste pe rețelele de socializare. Iubita sa Jena Frumes a născut pe 8 mai și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe nume Jason King Derulo.

Jason Derulo și iubita sa au anunțat că au devenit părinți. Mesajele postate pe rețelele de socializare 

„O privire în prima mea săptămână alături de prințul nostru frumos și sănătos. Viața are acum mai mult sens și sunt atât de recunoascătoare. Îl iubesc atât de mult. El este tot ceea ce nu am știut vreodată că am nevoie”, a scris Jena în dreptul unor fotografii cu bebelușul. Modelul i-a reamintit și lui Jason cât de mult îl adoră: “te iubesc pentru totdeauna”. 

Jason Derulo a devenit tătic pentru prima dată! Primele imagini cu bebeluşul

Și Jason Derulo a împărtășit fericit marea veste cu fanii din online prin intermediul unui video postat pe Instagram. Artistul a suprins momentele de dinainte de a deveni tătic, dar și primele clipe din viața fiului său. 

„Cea mai fericită zi din viața! Aducându-l acasă pe băiețelul nostru (Jason King Derulo). E atât de norocos să aibă o mamă atât de puternică și iubitoare ca Jena”, a scris Jason Derulo pe rețelele de socializare. 

Și fanii au fost încântați să facă cunoștință cu „Baby Derulo” și l-au bombardat cu mesaje pe artistul de peste ocean. Clipul postat de artist a strâns peste 250.000 de vizualizări în doar cinci ore. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Derulo (@jasonderulo)