Stiri

Jaf mai ceva ca în filme. A tras cu aspiratorul aproape 60.000 de euro din seiful unui supermarket din Germania

jaf cu aspiratorul
jaf cu aspiratorul
Un bărbat este pus sub acuzare de oamenii legii din Germania după ce a jefuit un magazin cu ajutorul unui aspirator. Cine a avut, de fapt, această idee inedită.

Un bărbat a fost judecat pentru că a jefuit un supermarket, de unde a furat aproximativ 60.000 de euro. Însă tehnica lui de furt este cu mult peste scenariile din filmele care au ca acțiune un jaf ca la carte.

Constantin B. a intrat în supermarket și a sustras 60.000 de euro cu ajutorul unui aspirator. Cu masca și arma la purtător, bărbatul a intrat în magazinul din Taberbischofsheim și le-a cerut angajaților toți banii pe care îi aveau în acele momente în seif.

Bărbatul  nu a acționat singur. A avut complici din interiorul magazinului

Ulterior s-a aflat că mai mulți angajați au fost complici, ba mai mult, cel care a venit cu ideea era chiar managerul magazinului. Conform planului stabilit cu complicii săi, angajatul în vârstă de 27 de ani s-a lăsat agresat de acuzat, l-a ajutat apoi să scape și ulterior s-a prezentat drept victimă. Un alt complice a condus mașina cu care acuzatul a plecat de la locul faptei. Acuzatul a jucat rolul hoțului înarmat cu un pistol fals și cu un aspirator cu care a scos toți banii.

Acuzatul a recurs la o astfel de faptă pentru că avea nevoie disperată de bani să-și plătească datoriile în valoare de 7.000 de euro. Constantin s-a dat de gol singur prin faptul că și-a pierdut ochelarii la locul faptei. Un optician a reușit să-l identifice pe proprietarul ochelarilor și apoi a fost emis un mandat de arestare pe numele bărbatului. Abia mai târziu au fost puși sub acuzare și complicii bărbatului. 

Din momentul în care au fost prinși, toți cei care au participat la jaf nu au făcut altceva decât să dea vina unii pe alții.