Stiri

J Balvin se confruntă cu depresia și anxietatea: „Sunt fragil”

J Balvin
J Balvin [Sursa foto: Instagram]
J Balvin a vorbit deschis cu fanii săi despre stările pe care le resimte în ultima vreme și promite că va fi și mai vesel în curând.

Pandemia de coronvirus a cultivat teamă în inimile unora și lipsa socializării poate duce adesea la sentimente de anxietate. Puțini sunt cei care aleg să vorbească deschis despre problemele care țin mai mult de starea psihică a unui om.

J Balvin a vorbit despre depresie și anxietate 

Artistul în vârstă de 35 de ani a recunoscut public că trece printr-o perioadă mai grea în ultima vreme și se confruntă cu ceva probleme psihice.

J Balvin
J Balvin[Sursa foto: Instagram]

„Ca orice alt om si eu am parte de provocari. De data asta e vorba despre anxietate și depresie. Nu vreau să mă prefac sau să mimez fericirea, pentru că sunt la fel ca orice om. Sunt fragil și vulnerabil... poate chiar mai mult decât unii dintre voi", a spus artistul, potrivit People

J Balvin speră să revină din nou la starea sa naturală de dinainte, mai ales că nu este pentru prima dată când a întâmpinat probleme de acest tip. În 2019, turneul său, „Arcoiris Tour” nu a fost doar despre promovarea hit-urilor sale, ci și un mod prin care cântărețul a ales să vorbească public despre anxietate si depresie.

„Curând furtuna se va termina și voi reveni cu glumele mele. Nu sunt aici pentru a simula, ci pentru a fi real și a împărtăși cu voi ceea ce simt în aceste momente. Vă iubesc”, a mai spus J Balvin în finalul videoclipului în timp ce făcea un semn de pace.

J Balvin
J Balvin[Sursa foto: Instagram]

„Anxietatea și despresia sunt o realitate. Poate că face parte din misiunea mea pe pământ să vorbesc despre lucruri pe care puțini le acceptă. Si faptul că aceept că sunt un om la fel ca toți ceilalți”, spunea J Balvin într-un video postat pe rețelele de socializare, anul trecut. 

El chiar și-a inspirat colegii, precum Camila Cabello, să fie deschiși cu privire la luptele lor de sănătate mintală și să vorbească despre acestea.