Stiri mondene

Iuliana Beregoi, petrecere supriză în cinstea celor 1 milion de urmăritori pe Instagram

Iuliana Beregoi, petrecere supriză în cinstea celor 1 milion de urmăritori pe Instagram
Iuliana Beregoi a făcut primul milion de urmăritori pe Instagram și a avut parte de o mare petrecere surpriză din partea apropiaților.

Iuliana Beregoi a atins pragul de un milion de urmăritori pe Instagram, motiv de mare sărbătoare pentru ea și prietenii care i-au fost alături. 

„Ma uit la telefon, plang si nu-mi vine sa cred ca e adevarat. Impreuna cu voi am ajuns la 1 milion de urmaritori pe Instagram. Am cele mai mari emotii si nu pot sa descriu cat de mult va iubesc. Voi sunteti tot ce am mai de pret.

Visele chiar devin realitate, sa stiti. Trebuie doar sa crezi!!❤🙏🎊”, a scris Iuliana Beregoi pe Instagram în momentul în care a făcut un milion de fani. 

Iuliana Beregoi, petrecere surpriză în cinstea celor 1 milion de urmăritori. Ce cadouri a primit de la prietenii ei

Iuliana a făcut un vlog în care aștepta cu sufletul la gură un singur follow pentru a atinge pragul de un milion. Emoționată peste măsură, Iuliana Beregoi a primit follow-ul de care avea nevoie și... țipete de bucurie s-au auzit pe fundal. Tânara care a cucerit intternetul nu știa cum să-și mai exprime bucuria făcută de fanii ei.

Și pentru că un așa eveniment nu trebuia să treacă pur și simplu, Iuliana Beregoi a avut parte e o petrecere surpriză la care au luat parte managerii care au descoperit-o și au ajutat-o să se lanseze în muzică, dar și prieteni dragi ei. Din partea lor a primit o ramă foto cu numele ei, profilul de Instagram și inscripția „1.000.000 following”.