Stiri mondene

Irisha, adevărul gol-goluț la „Do or Drink”. Ce mesaje indecente a primit pe Instagram?! „Mi s-a oferit o sumă de bani”

Irisha, adevărul gol-goluț la „Do or Drink”. Ce mesaje indecente a primit pe Instagram?! „Mi s-a oferit o sumă de bani”
Irisha, adevărul gol-goluț la „Do or Drink”. Ce mesaje indecente a primit pe Instagram?! „Mi s-a oferit o sumă de bani” [Sursa foto: Radio Impuls ]
Irisha a dezvăluit la Do or Drink ce fel de mesaje primește pe rețelele de socializare. Artista a dat totul din casă fără pic de jenă.

Irisha a scos la iveală adevăruri picante la „Do or Drink”. Artista a vorbit sincer despre mesajele indecente pe  care le primește în mediul online, provocată fiind de Mihai Hînda. 

„Care este cel mai indecent mesaj pe care l-ai primit și cine ți l-a trimis?”, a fost întrebarea lui Mihai Hînda. 

Irisha, adevărul gol-goluț la „Do or Drink”. Ce mesaje indecente a primit pe Instagram?! „Mi s-a oferit o sumă de bani”
Irisha, adevărul gol-goluț la „Do or Drink”. Ce mesaje indecente a primit pe Instagram?! „Mi s-a oferit o sumă de bani”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Există mai multe pe rețelele de socializare.

Primesc mesaj indecente „te vreau”, dar expuse mai... Chiar azi dimineață am primit. Intru să le dau block. Dar am primit un mesaj de la o persoană cunoscută în București.  Mi-a dat viața peste cap. Îmi plac hainele, îmi place luxul, dar eu muncesc pentru tot ce am. Și în momentul în care am primit mesajul acela am zis: nu am nevoie de asta. Am dat seen și block, evident. Mi s-a oferit o sumă de bani, 5000 de euro, să ies la o cină. Se ambalează frumos pentru că asta a fost al patrulea sau al cincilea mesaj pentru a început cu sume mai mici, i-am dat seen și a crescut, a crescut, la un moment dat am zis: hai pa, block.

Irisha: „Mi-am propus să fiu milionară la 40 de ani” 

Irisha a mai dezvăluit și care sunt țelurile sale pentru viitor. Artista a mărturisit sincer că vrea ca până la 40 de ani să devină milionară și declară că acest lucru nu este imposibil, mai ales că tot ce și-a propus la venirea în România, a și realizat. 

„Mie îmi place super tare să muncesc. Trăiesc așa cum îmi permit pe barba mea. Mi-aș dori să am barcă, avion, alea, alea sau niște Hermes-uri. Eu mi-am propus să fiu milionară la 40 de ani. În principiu, când am venit în România, mi-am propus să ajung unde sunt acum și am ajuns în șase ani. Și acum mi-am propus următorul țel: să devin milionară”, a spus Irisha la Do or Drink.