Stiri mondene

Irinel Columbeanu a făcut mișto de el într-o emisiune de umor

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a fost invitat într-o emisiune de umor, unde ar fi trebuit în mod normal să facă un roast pentru jurați. Însă a ales să râdă de el.

Irinel Columbeanu a lipisit total din viața mondenă în ultima vreme, mai ales după ce s-a scris despre el că este sărac lipit pământului. Astfel că, fostul milionar a venit la o emisiune de umor, unde, spre marea suprinderere a tuturor, a făcut mișto chiar de el.

Irinel Columbeanu a ironizat situația în care este acum, după ce și vila de la Izvorani a fost mistuită de flăcări.

  „Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii. N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?”, a spus în roast-ul său fostul milionar, Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu

Cu toate că în mod normal ar fi trebuit să stârnească râsete în sală, jurații nu au știut dacă este bine să râdă sau nu. Cei trei jurați au spus că îl știau pe Iri într-un anumit mod, astfel că le era greu să râdă de condiția sa umană. 

Delia

Niciodată nu mă aşteptam să-l văd pe scenă la iUmor ”,  a spus Delia. 

Cheloo
„Personal, cred că și el a fost foarte mulți ani, din ce am auzit, un copil de bani gata. Cred că meritele sunt în altă parte. În același timp nu îl judec. Probabil că toți cei care se uită la televizor dacă ar avea un părinte cu foarte mulți bani ar profita. Ar fi jenant să spunem că nu”, a declarat și Cheloo.