Stiri mondene

Invitatul de 12: Roxen, detalii din culisele lansării piesei "Nono Bad": „Ne-a făcut să realizăm că schimbarea e în noi”

Roxen, detalii din culisele lansării piesei
Roxen, detalii din culisele lansării piesei "Nono Bad" [Sursa foto: Captură YouTube]
Roxen a fost invitatul lui Cosmin Cernat duminica trecută și a făcut dezvăluiri sincere despre viața și cariera sa. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Fără doar și poate, Roxen este una dintre artistele în vogă din această perioadă. De-a lungul carierei sale, cântăreața a depus foarte multă muncă pentru a-și îndeplini visul. În prezent, Roxen se bucură foarte mult de ceea ce i s-a întâmplat, având piese care au rula în topurile muzicale atât în țară, cât și peste hotare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ROXEN (@isroxen)

Duminica trecută, artista a fost invitată pentru a doua oară în emisiunea moderată de Cosmin Cernat, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre viața ei de zi cu zi, dar și despre cariera sa. Invitatul de 12 le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre lansarea piesei „Nono Bad”. Mesajul melodiei ridică un semnal de alarmă împotriva inegalității sociale și îndeamnă la dreptate pentru toți cei ce sunt defavorizați.  

Roxen, detalii din culisele lansării piesei "Nono Bad"
Roxen, detalii din culisele lansării piesei "Nono Bad"[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Roxen a lansat remake-ul piesei ”Inimă nu fi de piatră”

„Am lansat o melodie nouă și mă bucur mult că e lansată. A făcut parte din cele cinci piese din selecția pentru Eurovision. Se numește non și are un mesaj foarte frumos pentru că tot ce s-a întâmplat ne-a făcut pe foarte mulți să realizăm că schimbarea e în noi și în același timp suntem și oglinzi și cumva ceea ce suntem, asta primim înapoi. În general, oamenii se întreabă „de ce nu sunt fericit?”, dar dacă faci lucrurile doar ca să primești ceva înapoi, nu funcționează așa. Dacă realizăm că avem o dereglare și luăm atitudine și începem să mergem pe calea cea bună”, a spus Roxen.

Cine este Roxen 

Roxen s-a născut în data de 5 Ianuarie 2000 în Cluj-Napoca, iar părinții au botezat-o Larisa Roxana Giurgiu. Roxen a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, a luat lecții de pian și de canto, iar în industria muzicală s-a lansat abia în anul 2019, atunci când a apărut cu piesa „You don’t love me”, produsă de Global Records.

Citeste si: VIDEOCLIP: Roxen- Biggest Idiot

Prima sa melodie din cariera solo s-a intitulat „ Ce-ți Cântă Dragostea ” și a ajuns imediat în topurile din țara noastră. Participarea la „Eurovision” reprezintă un moment important în cariera artistei, care la vârsta de doar 21 de ani a avut ocazia să-și reprezinte țara în fața unei lumi întregi.