Stiri mondene

Invitatul de 12. Rareș, câștigătorul „One true singer”, dezvăluiri sincere: „Eu nu am vrut să merg la show”

Invitatul de 12. Rareș, câștigătorul „One true singer”, dezvăluiri sincere: „Eu nu am vrut să merg la show”
Invitatul de 12. Rareș, câștigătorul „One true singer” [Sursa foto: Facebook]
Rareș Mariș vine duminica aceasta la „Invitatul de 12”. Ce declarații va face câștigătorul „One true singer”?

Rareș Mariș este marele câștigător al show-ului „One True Singer” produs de HBO Max în colaborare cu cei de Global Records.
Artistul a devenit și mai cunoscut în urma acestui concurs și a intrat în atenția publicului, însă el a mai participat în trecut și la „Next Star”. Tânărul în vârstă de 22 de ani vine duminica aceasta în emisiunea lui Cosmin Cernat, Invitatul de 12 și face dezvăluiri uimitoare despre participarea acestui show pe care l-a și câștigat într-un final.

Artistul spune că el nu și-a dorit să participe la acest show.

Invitatul de 12. Rareș, câștigătorul „One true singer”, dezvăluiri sincere: „Eu nu am vrut să merg la show”
Invitatul de 12. Rareș, câștigătorul „One true singer”[Sursa foto: Facebook]

O mică parte din interviul de duminică poate fi ascultat în avans, chiar aici. 

Cine este Rareș, câștigătorul „One True Singer”

Rareș a renunțat la Facultatea de Dret pentru muzică și pentru a se mutat la București ca să-și urmeze visul.

„Viața mea a luat-o pur și simplu 180 de grade. În mod normal, acum trebuia să-mi dau examenele la penal special 2, la procedură, dar uite, viața ne surprinde. M-am mutat la București imediat după emisiune, mi-am lăsat familia, prietenii, toată viața, într-o frază. Am renunțat la tot ce aveam pentru muzică. Mă trezesc, merg la studio, avem meetinguri, shootinguri, videoclipuri, mergem la radio etc. Ce mai, viața de artist. De la băiatul care citea 12 ore pe zi, la băiatul care scrie 12 ore pe zi”, a declarant artistul într-un interviu.


Rareș are o pasiune și pentru social media, în special Tik Tok, acolo unde a devenit viral cu piesele pe care le interpreta. Artistul este de părere că acele video-uri scurte l-au propulsat spre această carieră.
„O să le rămân veșnic recunoscător, fără ajutorul lor eu nu aș fi fost aici. Fun fact, așa am ajuns la show, așa am avut primul contact cu Global, au ajuns niște Tik Tok-uri la scouteri.
Vă dați seama, sunt în continuare foarte activ pe Tik Tok, dar coverurile din mașină erau complicate logistic (conectam interfață audio la car stereo, veneam cu laptop-ul și logic-ul deschis, trăgeam și o grămadă de duble, na, era foarte cronofag. Dar asta nu înseamnă că am renunțat, așa că stay close!”, a mai spus artistul, potrivit Tv Mania.