Stiri mondene

Invitatul de 12. Monica Davidescu vine în studio-ul Radio Impuls duminica aceasta de la 12:00. Audio

Invitatul de 12. Monica Davidescu vine în studio-ul Radio Impuls duminica aceasta de la 12:00. Audio
Monica Davidescu [Sursa foto: Radio Impuls ]
Monica Davidescu vine duminica aceasta în studio-ul Radio Impuls la „Invitatul de 12”.

Duminica aceasta de la 12:00 Cosmin Cernat te așteaptă cu o nouă ediție Invitatul de 12. În studioul Radio Impuls va fi de data aceasa actrița Monica Davidescu. 

Citeste si: Invitatul de 12: Erika vorbește despre debutul ei în industria muzicală: „M-a schimbat foarte mult”

Monica Davidescu, declarații în exclusivitate la „Invitatul de 12”

Actrița Monica Davidescu este „Invitatul de 12” de duminica aceasta.

Actrița de la Teatrul Național din București are o mulțime de experiențe de împărtășit cu ascultătorii Radio Impuls.

Invitatul de 12. Monica Davidescu vine în studio-ul Radio Impuls duminica aceasta de la 12:00
Monica Davidescu și Cosmin Cernat [Sursa foto: Radio Impuls ]

Noi am tras cu urechea și avem deja un mic material audio din interviul de duminica aceasta.

Monica Davidescu a absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie și în prezent este actriță a Teatrului Național din București.

„Am 24 de ani de când sunt cu acte și încă un an de când eram colaboratoare. Sunt 25 de ani pe care i-am petrecut aici la Teatrul Național cu multe lucruri minunate, cu emoții absolut fantastice, cu momente grele, momente de fericire”, a spus ea într-un alt interviu. 

Invitatul de 12. Monica Davidescu vine în studio-ul Radio Impuls duminica aceasta de la 12:00
Monica Davidescu și Cosmin Cernat [Sursa foto: Radio Impuls ]

Bineînțeles că experiența de actriță vine la pachet cu multe momente frumoase, dar și momente mai grele sau cel puțin palpitante, așa cum a declarat chiar ea. Cea mai mare teamă a actorilor este să nu-și uite replicile pe scenă, ceea ce i s-a și întâmlat actriței. 

„O dată chiar mi s-a întâmplat la text în versuri, acolo a fost foarte dificil. Cred că eram obosită, nu eram nici la începutul spectacolului, pentru că în repetițiile generale uneori mai uiți, dar de aceea este sufleorul. Eram la Visul unei nopți de vară, la Sala Amfiteatru, unde sufleorul stătea în spate, într-o culisă, și era destul de greu să o auzi, era foarte greu. Deci am uitat, era un blank total. Am stat o secundă, care a părut o oră pentru mine, mi-am schimbat mișcarea, m-am îndreptat către zona în care era sufleorul, m-am agitat puțin în mișcare, a spus o vorbă pe care nu am înțeles-o bine și apoi a venit dintr-odată replica. Nu a durat mai mult de 10 secunde, spectatorul a crezut că așa este scenariul, că așa e mișcarea, că așa trebuie să se ambaleze personajul. Vreau să spun că acele 10 secunde au însemnat pentru mine o oră și am avut după aceea senzația că s-a lungit spectacolul, că am greșit enorm. Când am avut prima ieșire și m-am schimbat, am întrebat sufleorul: ce a fost acolo? Dar stai liniștită că ți-ai revenit, nu a durat. Cum 10 secunde? Că am avut senzația că am stat o oră fără replică. Deci așa mult se dilată timpul. Cred că e frica noastră a actorilor să nu uităm vorbele în scenă. Uneori e mai simplu când ai text în proză, pentru că acolo nu pierzi ideea și dacă nu spui exact cuvântul acela, poți să găsești un sinonim și să te duci mai departe”, a dezvăluit Monica Davidescu.